Topless is uit, maar NL vrouwen zijn fier op hun voorgevel

boobiesOndanks veel gedoe en gepubliceer over borstcorrecties: vergrotingen, verkleiningen, liften of van appels naar peren, is de Nederlandse vrouw best tevreden over haar voorgevel………

Dat blijkt uit een onderzoek van De Telegraaf VROUW.

Vrouwen zonnen en lopen niet vaak topless meer. Dat is zó jaren ’90. Slechts 6% trekt het bovenstuk nog uit op het strand.

Dit is niet omdat ze hun borsten niet mooi vinden. 32% geeft het haar borsten zelfs het rapportcijfer 7 en  30 % het cijfer 8.

De ideale  behamaat is volgens 55% een C cup. 27% kiest liever voor een bescheidener B.

Op de vraag of de dames wel eens overwogen hebben iets aan hun borsten te laten veranderen zegt 68% procent stellig: nee, dat zou ik nooit doen. 17% overweegt het. 43% geeft aan dat de borsten veranderd zijn tijdens de zwangerschap.

Ook werd gevraagd welke ‘voorbeeldborsten’ de dames mooi vinden. Yolanthe, Georgina, Doutzen en Katja zijn namen die vaak worden genoemd.

Maar ook: “Geen idee. Dat is met kleren aan niet te bekijken. Die BN’ers hebben toch alles opgevuld met kipfilets en andersoortige vullers.”

Lees ook:Mannelijke studenten: 1.borsten 2.billen 3.brains 4.benen
Lees ook:Gigolo’s: de meesters van het verleiden
Lees ook:Vrouwen overwegen SM en anale seks vooral omdat hun partner dat wil
Lees ook:De grootste borstenverzamelaar ter wereld
Lees ook:De (spiegel)gladde venusheuvel blijft favoriet

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Topless is uit, maar NL vrouwen zijn fier op hun voorgevel

  1. liefhebber

    Vooral bij de met name wat grotere zware borsten zien ze er in ‘n degelijke ondersteunende vormvaste stevig gevoerde beugelcups BH
    beslist beter uit .
    De ideale BH maat is volgens 55% een C cup. 27% kiest liever voor een bescheidener cupmaatje B ???
    Begrijpelijk

      /   Reply  / 
  2. liefhebber

    Begrijpelijk dat de dames wel eens overwogen hebben iets aan hun borsten te laten veranderen zegt 68% procent stellig: nee, dat zou ik nooit doen, 17% overweegt het. Financieel een erg dure medische ingreep . Push-up BH’s met dikke stevige vullingen die de borsten wel tot 2 cupmaten groter doen lijken is daarvoor een heel goed alternatief .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>