‘t Is crisis, maar niet in grote borsten – land

Econometristen rekenden in 2008 al eens uit dat in financieel mindere tijden de getoonde dames in de Playboy grotere borsten hadden.

Wanneer de economie aantrekt, slonken de voorgevels van de playmates weer.

Deze zogenaamde ‘Playboy playmates curves-index’ heeft ook z’n invloed op ‘gewone’ vrouwen.

Hoewel de te besteden budgetten nog steeds zeer beperkt zijn, doen plastisch chirurgen gouden zaken als het om borstvergrotingen gaat…………

Ondanks de financiële crisis steeg het aantal ingrepen in de UK het laatste jaar onder mannen met 7% en bij vrouwen met 5%.

Bij mannen neemt het aantal operaties om de zogenaamde ‘moobs’ (mannenborsten) te verwijderen toe. Bij vrouwen ging het aantal ingrepen die juist betrekking hebben op het verkrijgen van ‘big boobies’ omhoog.

Dat meldt de Britse krant The Guardian vandaag.

In totaal gingen het afgelopen jaar ruim 38.000 Britten onder het schoonheidsmes. Dat een operatie of behandeling in het land best wat mag kosten, blijkt uit het feit dat de Britten in 2009 voor 5 miljoen pond aan leningen afsloten om plastische chirurgie te bekostigen.

Volgens het hoofd van de Britse belangenvereniging voor plastisch chirurgen  is het groeiende aantal ingrepen deels te danken aan de crisis. De enorme toename van het aantal borstvergrotingen, facelifts, en neusoperaties, komt volgens de arts doordat mensen in tijden van financiële onzekerheid op zoek gaan naar bekende, veilige behandelingen die ook op de lange termijn effect hebben.

Over die veiligheid wordt mijns inziens te lichtvaardig gedaan. Het is en blijft snijden in gezond vlees. En iedere operatie brengt risico’s met zich mee. Het overlijden van pornoster Cora na haar 6e borstvergroting, enige weken terug, lijkt wellicht een exces, maar illustreert het gevaar van operaties met anesthesie. Ook van alle ingrepen met lichaamsvreemde stoffen, zoals silliconen, botox en fillers, kennen we de effecten op de lange termijn nog niet.

En in tijden van crises stelt de Nederlandse Kamasutrabeurs DEZE BORSTEN ten toon. Wat een armoe!

Lees ook:Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’
Lees ook:Groepskorting voor grote borsten
Lees ook:Hipper dan hip met verlengde schaamlippen
Lees ook:Steeds meer vrouwen zetten de schaar in hun vagina (filmpje)
Lees ook:Designer-vagina wint terrein

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘t Is crisis, maar niet in grote borsten – land

  1. Sander

    leuke website kom ook eens kijken op http://www.aanbiedingnieuws.nl voor de beste aanbieding Aanbiedingen, korting, kortingscodes, voordeel, gratis producten. prijsvragen, acties, geld verdienen,

    succes

    Sander

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>