Waar zit die G-spot dan? Routebeschrijving bijgevoegd!

Er hangt nog steeds een mysterieuze waas rond een plekje bij de vrouw, waar zij net als van haar clitoris erg veel genot van kan ondervinden: namelijk de G-spot.

Sommige vrouwen zweren bij stimulatie van deze spot enige centimeters de vagina in.

Er zijn zelfs geluksvogels die er spuitend van kunnen klaarkomen.

Hele volksstammen andere vrouwen zoeken zich nog steeds wild en er worden door seksuologen en andere medici zelfs speciale G-spot-conferenties gehouden.

Wordt de seks er leuker op als je dit plekje gelokaliseerd hebt?

Dat vroeg ook een forumbezoeker van goedevraag.nl zich af. Hij of zij koos als beste antwoord op ‘Waar zit die G-spot dan’? het volgende:

Routebeschrijving: Breng 1 of 2 vingers in de vagina met de palm gericht naar de navel. Buig je vingers zachtjes zodat ze de voorste wand van de vagina strelen. Je zou een verhoogd plekje kunnen voelen of een serie ribbeltjes of misschien ook niets speciaals. De vrouw kan dit heel lekker vinden, de neiging krijgen om te plassen of beiden. Streel de plek met verschillende hoeveelheden druk en je merkt of je de plek gevonden hebt of niet. Het ene meisje merkt niks en een ander meisje vind dit plekje lekkerder dan de clitoris.

In nu volgend filmpje nog meer charmante uitleg over de Gräfenberg-ontdekking….

Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:G-spot: ‘blauwe druif die op zwellichaam lijkt’
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? II
Lees ook:Italianen kunnen de G-spot niet vinden, wel de CUV
Lees ook:De G spot: vrouwen hebben em gevonden, maar de wetenschap nog niet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waar zit die G-spot dan? Routebeschrijving bijgevoegd!

 1. Pingback: De veelkleurigheid van vrouwen: clitoraal orgasme, vaginaal orgasme én G-spot orgasme | Seks

 2. Pingback: Waar zit die G-spot dan? II | Seks

 3. Pingback: De G-SPOT: vrouwen hebben em gevonden, maar de wetenschap nog niet | Seks

 4. ilovan

  De G spot is het makkelijkst te vinden voor een man als de vrouw op een kussen ligt of over je knie met haar billen omhoog en benen wijd.
  Steek je vinger in haar vagina, ongeveer 5 á 6 cm naar binnen aan de voorzijde zul je een verschil voelen in de vagina, minder glad en als je deze streelt, masseert dan kan dat ook een orgasme veroorzaken maar het is het beste om te zorgen dat zij eerst behoorlijk opgewonden is.
  Door deze plek lang te masseren bereikt ze een dieper orgasme en als je het wat weet uit te stellen kan ze zelfs spuiten!
  Zelfs meerdere orgasmes zijn mogelijk en een orgasme via deze plak gestimuleerd voelt heel anders dan enkel via je clitoris!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>