Heren: zo ga je lekker met haar borsten om

Net zoals met penissen en vagina’s zijn er vrouwenborsten in soorten en maten.

Het is bepaald niet zo dat als je eenmaal de borsten van een vrouw gevoeld of verwend hebt, dat je dan exact weet hoe je er mee om moet gaan.

Dat verschilt echt van tiet tot tiet………

1. Kleine borsten
Deze zijn supergevoelig, waardoor sensuele likjes misschien al te prikkelend zijn. Vrouwen met een kleine boezem genieten meer van een vrijpartij als mannen hun handpalmen op de borsten leggen en deze zachtjes bewegen tijdens de seks.

2. Grote borsten
Een voluptueuze boezem wordt het best geprikkeld van buiten naar binnen. Bijvoorbeeld: aanrakingen van iets onder de oksel tot de tepel. Experimenteren met ondeugende beetjes werkt ook stimulerend. De reden? Een onderzoek aan de universiteit van Wenen toont aan dat grote borsten tot een kwart minder gevoelig zijn voor subtiele aanrakingen dan kleine borsten, behalve als zij ook grote tepels heeft. (zie punt 6)

3. Hangborsten
Borsten die de potloodtest niet doorstaan zijn vaak niet zo gevoelig meer. Dat komt omdat de zenuw die alle prikkels ontvangt uitgerekt is. Bovendien zit deze klem door het gewicht van de boezem. Vrouwen met hangende borsten genieten dan ook het meest van aanrakingen als ze op hun rug liggen, zo worden de zenuwuiteinden als het ware bevrijd.

4. Siliconenborsten
Als de implantaten correct aangebracht zijn, dan verandert er in principe niets de gevoeligheid van de borsten. Waar wel rekening mee moet gehouden worden is dat valse borsten anders bewegen dan echte. De perfecte stimulatie? Een man die met zijn vingertoppen of tong cirkelvormige bewegingen maakt richting de tepels.

5. Melkborsten
De boezem van een kersverse mama is vaak hypergevoelig. Deze vrouwen genieten het meest van ondersteunende aanrakingen. Zo kan een man bijvoorbeeld zijn handen aan de onderkant van haar borsten plaatsen. Dit zal vooral ontspannend aanvoelen na een dag borstvoeding.

6. Grote tepels
Wie grote tepels heeft houdt niet echt van een harde aanpak. Hoe groter, hoe meer zenuwuiteinden. Dat betekent dus ook een grotere gevoeligheid. Ondeugende beetjes en kneepjes worden afgeraden.

7. Kleine tepels
Vrouwen met kleine tepels genieten het meest van liefkozingen ter hoogte van het tepelhof. Vooral de bovenste delen van de cirkelvormige zone zijn gevoelig.

8. Ingetrokken tepels
Uit een onderzoek blijkt dat zo’n 3% van de vrouwen teruggetrokken of geïnverteerde tepels heeft. Dat verandert echter niets aan hun gevoeligheid. Door zachte strelingen en subtiele likjes kunnen deze tepels ‘groeien’. Extra tip: een complimentje geven is een goed idee. Vrouwen met deze tepels voelen zich namelijk vaak – onterecht – onzeker.

‘Boobs and Flowers’ by Olaf Breuning (Six Scents: Series Three) from Six Scents Parfums on Vimeo.

Lees ook:Kleine borsten, grote pluspunten
Lees ook:Vrouwen met kleine borsten raken sneller opgewonden
Lees ook:Een borst-orgasme: zo zit dat!
Lees ook:De allergevoeligste plekjes van een vrouw en hoe ze te beroeren
Lees ook:Weleens gehoord van cup L ?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>