Een G-shot doet het omgekeerde van wat je zou willen

Een ingreep op de edele delen van een vrouw die een G-shot heet, belooft een groter libido, meer genot en sterkere orgasmes.

Na alle ‘loodgieters’ die vrouwen met designervagina’s opzadelden is dit de zoveelste behandeling die waarschijnlijk eerder tegen een vrouw werkt dan voor haar……

Het probleem met de G-spot of op z’n Nederlands G-plek is dat ie soms lastig te lokaliseren is en eenmaal gevonden moet het gebiedje lang en stevig gestimuleerd worden eer er een hoogtepunt is.

Sommige vrouwen ~maar vooral mannen~ dromen van squirten vanuit deze wonder(s)pot. Maar dat is lang niet iedereen gegeven.

Een arts spuit collageen, hyalinezuur of een andere ‘filler’ in de vaginawand die ook in lippen en rimpels wordt gespoten. Net zoals die opzwellen na een dergelijke injectie, zwelt ook de G-plek op. Die is daardoor gemakkelijk te vinden en een stuk gevoeliger, waardoor je sneller, heftiger en natter klaarkomt. Zeggen ze…

Dr David Matlock, die zichzelf ‘cosmetic gynaecologist’ noemt, introduceerde de G-shot in de VS. Drie jaar geleden kwam de behandeling overgewaaid naar het Verenigd Koninkrijk. De Britse plastisch chirurgisch adviseur Paul Banwell noemt het deze week ‘gimmick surgery’ in de Daily Mail. Oftewel: u wordt gewoon voor de gek gehouden!

Hj gaat nog een stapje verder en zegt dat er nog onbekende gevaren zitten aan het spuiten van fillers in de vagina, wat natuurlijk een van de gevoeligste stukjes weefsel is van een vrouwenlichaam.

Voorts weten vrouwen die botox laten injecteren maar al te goed dat de werking ervan maar een aantal weken duurt. Dat betekent in het geval dat áls het al mocht werken, je elke 6 weken met de benen wijd moet en de portomonnee kunt trekken.

Alleen de injectie kost al rond de €750,- Geld dat een vrouw, die zich echt sexy wil voelen, beter kan besteden aan een wellness-centrum, een nieuw geurtje, dito lingerie en een mooie fles bubbels.

Lees ook:Het O-shot geeft vrouwen on-ver-ge-te-lij-ke orgasmes
Lees ook:Een shot in je G-spot voor nat genot
Lees ook:Met een P-prik in je pik word je ‘een grote jongen’
Lees ook:Laat je vagina lekker bijtrekken met een facial of een smoothie
Lees ook:Fijngemalen buizerd voor potentie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>