GEZOCHT: vrouwen mèt schaamhaar

VogueNu meer dan driekwart van alle vrouwen hun schaamhaar scheren, is het moeilijk vrouwen te vinden mèt schaamhaar.

De makers van de Ladyshape, een gadget waarmee het schaamhaar in de vorm van een hartje, driehoekje of streepje kan worden geschoren zijn hard op zoek……….

Zondag is er een fotoshoot voor de nieuwe verpakking maar geen enkel modellen- of castingbureau blijkt in staat ongeschoren dames te leveren.

Ten einde raad heeft de uitvindster van de Ladyshape, Daphne Heltzel, nu een spoedoproep op haar website geplaatst: Ladyshape zoekt vrouw met mooi schaamhaar met ± 2cm lengte en een oppervlakte van minimaal 6 cm breed en 6cm lang.

“Voor de fotografie op de nieuwe verpakking zoeken we een model met mooi schaamhaar”, aldus de advertentie op de website die een beloning van 500 euro in het vooruitzicht stelt.

Volgens Daphne Heltzel is de kaalgeschoren schaamstreek op zijn retour. Het nieuwe naakt hoort behaard te zijn, zo schrijven trendwatchers in lifestyle bladen. Die trend zal de Ladyshape nodig hebben, wil ze niet onverkoopbaar in de beauty salons en lingeriewinkels blijven liggen.

Maar misschien is ze ook wel de veroorzaker van die trend. Een trend waarin na het hoofd, de wenkbrauwen, de wimpers en de ledematen ook de schaamstreek zijn eigen haarverzorging krijgt met alles wat daar bijhoort. Castingbureaus zijn kennelijk geen trendsetters wat dit betreft.

Lees ook:Nu beginnen: dé schaamhaar-coupe voor Valentijn
Lees ook:Nederlands schaamhaar-sjabloon wordt internationale hit
Lees ook:Perfect driehoekje of streepje schaamhaar dankzij deze NL vinding
Lees ook:Gwyneth Paltrow bracht stilistes in verlegenheid met enorme bos schaamhaar
Lees ook:Steeds meer kale dozen en blote ballen in Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “GEZOCHT: vrouwen mèt schaamhaar

  1. Dutch

    Trots op mijn nichtje dat ze dit product zelf heeft ontwikkeld :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>