Steeds meer kale dozen en blote ballen in Nederland

supervaginaAfgelopen weekend zocht een bedrijf een vrouw met een flinke bos schaamhaar voor een fotoshoot. Dit bleek een behoorlijk probleem.

Niet zo gek als je weet dat zo’n 65% van de Nederlandse vrouwen de schaamstreek volledig kaal houdt en nog eens 20% slechts een zogenaamd ‘pornostreepje’ heeft…….

Dit blijkt althans uit een statistisch onderzoek onder 70.000 uitgevoerde Brazilian wax-behandelingen bij de keten Delete Professionals in Waxing.

Het meerendeel heeft dus een blanke venusheuvel en 20%, kiest voor een streepje (Brazilain Wax ook wel ‘Landingsbaan’ genoemd). De overige 15% kiest voor een andere variant, zoals een driehoekje of een meer exotische vorm.

Tevens blijkt dat er bij de stand van het vrouwelijk schaamhaar nauwelijks veranderingen waar te nemen zijn. Al 3 jaar lang blijven de percentages nagenoeg gelijk en van een trend naar meer of juist minder haar is dan ook geen sprake.

Van de mannen die de schaamstreek laten harsen kiest 89% voor kaal klok- en hamerspel. Bij hen is wel een beperkte trend waar te nemen: steeds vaker kiezen de heren voor de optie ‘alles weg’.

Lees ook:Steeds meer mannen hebben kale ballen en soms zelfs met bling-bling
Lees ook:Schaamhaar-mode? Tweederde Nederlandse vrouwen is kaal down under!
Lees ook:Vagina-coupe 2015: landingsbaan voor de 20′sters, kaal voor 30+ vrouwen
Lees ook:GEZOCHT: vrouwen mèt schaamhaar
Lees ook:Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>