Heren laten zich kaalplukken tussen de benen om aandacht voor teelbalkanker (AU)

theBOYZILIANHoewel sommige beweren dat de kaalheidscultus van dit milennium al weer op terugweg is en Cameron Diaz zelfs een pleidooi houdt tegen het uitsterven van schaamhaar, is waxen toch een (pijnlijk) ritueel dat veel vrouwen maandelijks ondergaan.

Om ook eens te voelen hoe dat is, (net als deze moedige journalist deed) besloten een aantal mannen van ‘Down Under’ zich jawel: down under ook te laten harsen. Alles voor het goede doel: aandacht voor teelbalkanker!

Deze vorm van hormoon gerelateerde kanker komt het meest voor bij mannen tussen de 15 en 29 jaar, precies de doelgroep die nog nauwelijks bezig is met deze ziekte.

De video wil juist deze jonge doelgroep op een luchtige manier laten nadenken over hun edele delen. De boodschap: ‘Expose your balls, so you can check ‘em regularly’.

Daaronder een video uit 2006, toen we waxen leerden kennen uit de serie ‘Sex And The City’. Dat YouTube-filmpje is al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Lees ook:Kanker: een rotziekte die ook je seksleven verpest
Lees ook:Dreigende epidemie keelkanker door orale seks op jonge leeftijd
Lees ook:Prostaatkanker wellicht ook seksueel overdraagbaar
Lees ook:De (spiegel)gladde venusheuvel blijft favoriet
Lees ook:Sexy lingeriemodel doet mannen voor hoe ze hun ballen moeten controleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>