Transseksueel menstrueert uit penis

HermafrodietDat er meer is dan alleen mannelijk of vrouwelijk probeert de LGBT (lesbian, gay, bi en trans)-gemeenschap ons al jaren aan het verstand te prutsen.

Zo maakte ik jaren geleden mee dat een man die zich zijn hele leven vrouw had gevoeld suïcide pleegde. Hij was opgegeroeid in orthodoxe kring en had het geheim gehouden.

Zijn laatste wens was dat zijn lichaam onderzocht zou worden door de wetenschap. Toen bleek hij ook een zij. Naast de prostaat en zaadleiders werden eierestokken aangetroffen. Helaas was hij dood, maar werd er nog wel ‘gelijk’ gehaald.

Een dergelijk geval openbaarde zich deze week in China. Daar ging een man naar het ziekenhuis omdat hij ernstige maagklachten had en bloedde uit zijn penis……..

Hij bleek een ongestelde vrouw te zijn.

De medici van het First People’s Hospital of Yongkang waren met stomheid geslagen na het bekijken van de CT-scans.

De 44-jarige Chen bleek eveneens een baarmoeder en eierstokken te hebben. “Hij had kort haar en hij was gekleed als man. We realiseerde ons niet dat hij ook een vrouw kon zijn”, aldus dokter Zhao.

Chens slechte gezondheid is het gevolg van het adrenogenitaal syndroom. Hierbij is de totale hormoonhuishouding in de war.

Dit heeft helaas invloed op de algehele gezondheid. Sommige hormonen (niet alleen de sekshormonen) worden te weinig en andere te veel aangemaakt.

Uiteraard heeft dit invloed op de ontwikkeling van de genitaliën en andere aspecten van het gender-gevoel.

De artsen verwijderden een tumor die de pijn veroorzaakte en een chromosoom-test bevestigde dat het bloed inderdaad menstruatiebloed was.

Chen stelde de artsen gerust dat hij al 10 jaar gelukkig is met zijn vrouw en zijn bedprestaties niet onder zijn syndroom leden. Hij zal verder worden behandeld met hormonen.

Bij 1 op de 4500 baby’s wordt een geslachtsafwijking geconstateerd. Maar iemand die beide genderkenmerken heeft is niet altijd hermafrodiet, in de zin van dat hij/zij zich man/vrouw voelt en het zegt ook niets over iemands seksuele voorkeur. Soms volgt er een genderbehandeling c.q. operatie en soms wordt het niet eens opgemerkt.

Lees ook:Bejaarde transseksueel met spijt wil zijn/haar penis terug
Lees ook:Vergeet je seksspeeltje er niet uit te halen als je klaar bent!
Lees ook:Persoonlijke erotische kaart legt seksuele opwinding van vrouwen bloot
Lees ook:Continu orgasme syndroom is eigenlijk onrustig genitaal syndroom
Lees ook:Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>