Bejaarde transseksueel met spijt wil zijn/haar penis terug

Het is een ingreep waar je ‘U’ tegen zegt. Een geslachtsverandering betekent niet alleen opereren aan zeker delen van het lichaam, maar ook je leven lang aan de hormonen.

En de speling van de natuur wil dat het soms niet helder is of iemand nu man is of vrouw.

Een bejaarde transseksueel die zich een kwart eeuw terug liet transfomeren tot vrouw heeft nu berouw. Zij wil haar penis terug!

De 75-jarige Gary Norton voelt zich niet aangetrokken tot mannen en wil weer naar bed kunnen met een vrouw. Helaas weigert zijn verzekeraar de hersteloperatie te vergoeden, schrijft The Sun.

Gary heeft op alle mogelijke manieren geprobeerd om als vrouw door het leven te gaan met behulp van make-up, manicures en kleding. Ook had hij affaires met mannen, maar die liepen op niets uit.

“De operatie heeft me in feite lesbisch gemaakt. Ik ga weleens uit met vrouwen, maar het stopt altijd als ze erachter komen hoe de vork aan de steeel zit. Mijn leven is een nachtmerrie.”

Na zijn/haar operatie ging Gary 23 jaar lang door het leven als Gillian. Hij dacht dat hij een vrouw wilde zijn, omdat hij ervan genoot om de kleding van zijn toenmalige echtgenote te dragen. Nu noemt hij de beslissing de grootste fout van zijn leven.

Inmiddels is hij gestopt met het slikken van hormonen en staat op de wachtlijst om zijn borsten te laten verwijderen. Hij is pas weer echt compleet als hij weer een penis krijgt.

Lees ook:Tienerjongen met mega-penis laat de boel verkleinen
Lees ook:Man met bionische penis laat hem een maatje kleiner maken
Lees ook:Transseksueel menstrueert uit penis
Lees ook:Dwarsleasie patiƫnten die de seks weer voelen
Lees ook:Mannelijke militairen verliezen liever arm of been dan hun penis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>