‘Wat moet er nu weer uit welk hol worden gevist?’

Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat ze ergens in een Nederlands ziekenhuis een vitrine hebben ingericht met voorwerpen die ze in de loop der jaren uit vagina’s en anussen hebben gevist.

Uiteraard is deze collectie zuiver en alleen toegankelijk voor personeel en absoluut bedoeld als een vorm van afreageren…..

Want het zal je ook maar gebeuren als EHBO-post. Iedere week wel meldt zich een vrouw, maar meestal een man, die zogenaamd op een shampoofles, kloosterkaars of staafmixer is ‘gevallen’.

Het is letterlijk vaak een hele operatie om zo iemand dan weer te bevrijden.

En al die tijd houd je een operatie- of behandelkamer bezet, die misschien ook gewenst is voor een echt ziek kind. Ja, de ziekenhuizen hebben er weleens de balen van. Maar naar buiten brengen van dit soort intieme patientendetails is absoluut ‘not done’.

Deze week werden 2 verpleegsters in Amerika ontslagen, nadat ze foto’s die ze hadden gemaakt van een man met een mobieltje in zijn reet, op Facebook hadden gezet.

Ik zie het voor me: snikkend van het lachen maakt 1 van de 2 met haar mobtel snel een kiekje van de achterkant van de benauwde patiƫnt, wiens eigen mobtel wellicht net aan het rinkelen is in zijn anus.

Wij begrijpen allemaal dat je dit graag wilt vastleggen, maar het kan en mag natuurlijk niet.

Overigens geven de zusters toe dat ze de foto’s hebben gemaakt, maar blijven ze ontkennen dat ze deze deelden met de rest van de wereld.

Lees ook:Facebook verwijdert naakte PSP-poster van 40 jaar oud
Lees ook:Facebook ziet geen verschil tussen tieten en ellebogen
Lees ook:Lloyd Hotel stopt ‘kunstzinnige orgie’ op kamer 524
Lees ook:Oh Oh Cherso’s Little Princess vindt naaktfoto-verspreiding laf
Lees ook:Heleen van Royen twittert zichzelf maar weer eens naakt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Wat moet er nu weer uit welk hol worden gevist?’

  1. Pingback: Met een sextoy op de spoedeisende hulp terecht komen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>