Waarom je beter maar wel seks kunt hebben voor het huwelijk

penis size comparisonEen Thaise vrouw had er meer dan genoeg van, van haar huwelijk dan, want qua gereedschap kwam haar man namelijk tekort.

Om die reden heeft ze besloten na 4 jaar van hem te scheiden……

Nu is het gewoon een genetisch gegeven dat de Aziatische mannen de kleinste hebben, maar deze Thaise vrouw vindt dat ze wel recht tot klagen heeft.

“Zijn penis is zo klein, het is net of ik naast een jongetje lig. Groter dan 5 centimeter wordt hij niet”, aldus de 52-jarige Zhang over de 55-jarige Zhou.

Klaar ben je d’r mee als je aanstaande ex de afmetingen van je reputatie op de keien smijt. Naast de kleine penis zat het de vrouw ook behoorlijk dwars dat de man zich niet hield aan hun afspraak minimaal 3x per week seks te hebben.

Het expaar ontmoette elkaar in 2008 en trouwden 5 maanden later. Vanwege het geloof van Zhou was het onmogelijk om voor de huwelijksplechtigheid al de lakens te delen. Dat had ze dus beter wel kunnen doen!

Lees ook:Seks in de cockpit van Transavia
Lees ook:Nederlander met swingers hotel in Pattaya aangehouden
Lees ook:Thaise vaginaboom brengt geluk
Lees ook:Thailand lacht zich gek om Belg met knauw in penis
Lees ook:Alarm: de penis krimpt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>