Internet-maagd Elizabeth Raine: teller op half miljoen dollar

ElisabethRaineVirginVorige maand schreven we over internetmaagd Elizabeth Raine.

Ze wilde toen niet met haar gezicht in beeld, maar had wel haar bloempje in de aanbieding.

Nu ja, een koopje is het niet. Om tussen de benen van deze maagdelijke studente terecht te komen moet je al zeker $550.000,- meebrengen…….

Om de prijs nog een beetje op te drijven, laat Elizabeth nu voor het eerst haar gezicht zien. “De anonimiteit beviel me niet, mensen dachten dat ik me schaamde”, aldus haar uitleg in de ‘Huffington Post’.

Raine windt er geen doekjes om: uiteraard doet ze zo’n maagdelijkheids-veiling voor het geld, al spelen het avontuur en de taboesfeer ook een rol.

Haar moeder stierf bij een vliegtuigongeluk toen ze 10 jaar oud was, maar dat trauma heeft naar verluidt niets te maken met deze beslissing.

“Ik ben in het zuidwesten van Amerika geboren, maar mijn jeugd heb ik vooral in Saoedi-ArabiĆ« doorgebracht. Mijn vader had een baan in de olie-industrie, vandaar dus. Ik ben nog steeds maagd omdat ik kieskeurig ben en een druk leven heb. Seks en relaties kwamen bij mij altijd op de tweede plaats.”

De maagd beweert ook diploma’s in biologie en bouwkunde op zak te hebben en zou nu zelfs les volgen op een van de topscholen voor geneeskunde. Al vreest ze wel voor haar toekomst, nu dit verhaal onvermijdelijk de ronde zal doen.

“Of ze mij van school kunnen sturen? De advocaten zelf verschillen daarover van mening. Iemand die ik echt vertrouw, verzekert mij echter dat dat niet zal gebeuren.”

Hoewel zulke deals in het verleden niet altijd succesvol afliepen, is Raine ervan overtuigd dat zij wel controle over de situatie zal behouden.

Zo moet de winnaar vooraf bewijzen dat hij geen soa heeft en tijdens de daad zelf een condoom dragen. Tijdens de ontmoeting mag hij ook niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Geweld en anale seks zijn sowieso uit den boze.

Kussen mag dan weer wel, Raine sluit zelfs niet uit dat er meer van kan komen. “Het kan altijd dat ik verliefd word, al lijkt die kans me eerder klein.”

Haar voorkeur gaat uit naar grote en oudere mannen, maar daar heeft ze natuurlijk geen controle over. Vrouwen mogen zich de moeite besparen. “Dat is echt niets voor mij. En of ik goed in bed zal zijn? Tja, we zullen een contract hebben. De winnaar zal misschien niet blij zijn met de seks, maar hij zal tenminste wel weten waarvoor hij betaalt.”

Tot slot nog een niet onbelangrijk detail: om de Amerikaanse wetten rond betaalde seks te omzeilen, zal de ontmaagding Down Under plaatsvinden.

Lees ook:Internetmaagd Elizabeth Raine doet het niet voor 8 ton
Lees ook:‘Elizabeth Raine’ (27) wil ontmaagd worden door de hoogste bieder
Lees ook:Pamela Anderson uit ‘Sterren dansen op het ijs’ vanwege plopborsten
Lees ook:Als je PSAS hebt kom je continu klaar en dat is knap klote
Lees ook:Wielrenner neemt Seksbijbel van Goedele Liekens mee naar de Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>