Hoe langer het voorspel, hoe heter de seks

chak-sensual-massageAls we de mensheid qua seks in autotypes zouden verdelen, dan zijn mannen injectiemotoren en vrouwen dieseltjes.

Het voorspel is dus belangrijk voor vrouwen om lekker warm te draaien, maar het heeft ook zeker voordelen van mannen, ook al denken zij wellicht over het zo snel mogelijk de penis op ‘de plek der plekken’ te stoppen……

Maar ook een erectie heeft namelijk wat tijd nodig om tot zijn complete stijfheid te komen. Tijdens het ‘voorgerecht’ krijgt de penis de tijd om tot volle wasdom te komen.

Hoe langer mannen naar het moment van penetratie uitkijken, des te verder stijgt hun lust. Dit maakt het moment dat het ‘hoofdgerecht’ opgediend wordt nog fijner.

Vooral mannen uit de categorie ‘Snelle Jelles’ kunnen het seksspel zo oprekken en wellicht hun vrouwelijke partner al tot een hoogtepunt laten komen. Dan geeft een vroegtijdige ejaculatie voor beiden minder kater.

Het voorspel ook de ideale gelegenheid om elkaar te proeven. Is hij in voor tedere, langzame seks of heeft zij vandaag wel zin in wat pittigers. Tijdens de intro wordt duidelijk waar de voor- en de afkeuren liggen.

En last but not least: een maaltijd met voor- hoofd- en nagerecht bevredigt het meeste. Soms is fast food tussendoor wel even lekker, maar zeker qua seks in het begin van een relatie af te raden. Hoe langer de seks alles bij elkaar duurt, hoe groter de ontlading en daarmee ook de ontspanning.

Tijdens het naspel laat je als echte ‘gentleman’ of ‘lady’ nog steeds je mobiele apparatuur uit en geniet je samen na van zoveel lekkers. Is het weekend? Drink er dan samen nog even een goed glas op!

Lees ook:‘Schat, laat het voorspel maar zitten!’
Lees ook:3 tips om de seks langer vol te houden
Lees ook:Enorme penis verlicht Utrecht
Lees ook:Wanneer is het Sex o’clock oftewel het ideale tijdstip voor een nummertje?
Lees ook:Vaginapraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>