Met bier meer plezier, ook bij de seks

Bier heeft een slechte naam als het aankomt op gezondheid en figuur.

Maar veel van deze verhalen over dit door vrouwen bedachte drankje uit 4000 voor Christus, kunnen volgens de wetenschap naar het land der fabelen.

Heren: biertje? Je word er achtereenvolgens gezond, goedgeproportioneerd, schrander en fraai qua aanzien van.

En als klap op de vuurpijl: de seks wordt er beter van…..Volgens seksuologe dr. Kat Van Kirk is een biertje hier en daar echter niet slecht voor je prestaties in de slaapkamer. De fyto-oestrogenen die erin zitten zorgen ervoor dat mannen het langer volhouden. “Het orgasme van de man wordt een stukje uitgesteld.”

Er zit weinig suiker in bier. Waar cola en andere frisdtanken 7 theelepels suiker per glas bevatten, zit er in een biertje maar eentje. “Daarbij is het beter tegen de dorst, omdat het voor 93% uit water bestaat”, aldus een voedingsdeskundige aan Daily Mail. “Bier drinken verhoogt de galproductie die helpt om vet voedsel te verteren. Voorts is het een rijke bron van vezels. Met 2 glazen zit je tussen 10 en 30% van de aanbevolen hoeveelheid per dag. Je krijgt daardoor minder trek en dat is weer beter voor het figuur.”

Hoewel alcoholische versnaperingen meestal worden geassocieerd met het verweken van je hersenen, blijkt nu uit onderzoek dat bier drinken misschien juist kan helpen bij het voorkomen van dementie. Dit gaat natuurlijk alleen als je het bij 2 biertjes per dag houdt, anders krijg je Korsakov, het dronken broertje van Alzheimer.

Bier is gemaakt van gerst en vooral de donkere variaties zijn rijk aan ferulazuur, een krachtig anti-oxidant dat de huid beschermt tegen de zon. Ook de haren varen wel bij een wekelijkse bierdouche. Er bestaat niet voor niets biershampoo. Catherine Zeta-Jones gebruikt het als conditioner: “Ik ruik nog dagen als de bodem van een biervat, maar het is nou eenmaal goed voor mijn lokken.”

Hop behoort tot de afrodisiaca, oftewel: het verhoogt de lusten. Een hormonen-expert vertelt: “Hop heeft een aangenaam ontspannende werking. En men hoeft er geen vaten van binnen te krijgen om dit effect te ervaren.” Ook in dit geval: houd het op 1 of 2 fluitjes per dag.

Ook voor vrouwen werkt bier op het plezier, vooral als zij ‘van zekere leeftijd’ zijn. De stoffen in de ‘gele rakkers’ verminderen opvliegers, zorgen dat het libido omhoog gekrikt wordt en gaat ook andere symptomen van de menopauze tegen, zoals vaginale droogte.

Wij zeggen: hop, hop, aan het bier!

Lees ook:Bier na stevige seks goed idee
Lees ook:Ophouden met slap lullen: hier heb je een erectiebiertje!
Lees ook:De mannelijkste klus op aarde? Seks tot je er bij neervalt!
Lees ook:Rokende en zuipende PVV-stemmers hebben de meeste seks
Lees ook:Uiteindelijk is nuchter seks hebben toch lekkerder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>