‘Gevangenen hebben elke nacht seks’

PrisonersHet is een bekend verhaal: in de gevangenis grijpen de heren elkaar onderling. Met of zonder wederzijds goed vinden.

“Ze zeggen wel dat ze macho zijn en homofoob, maar het is elke nacht prijs, bij iedereen. Als ze langer dan 6 maanden moeten zitten, hebben ze seks.”

Aldus een ex-cipier van de zwaarbeveiligde Long Bay-gevangenis in het Australische Malabar op Radio KIIS 1065, waar o.a. METRO vandaag over bericht.

“Ze ontkennen het allemaal, maar ze doen het stuk voor stuk elke nacht met elkaar. Het gebeurt niet in de douches, maar gewoon ‘s nachts in hun cel. Er is meer actie in de gevangenis dan op een afterparty tijdens Mardi Gras.”

Seks is ook een ruilmiddel in de bajes weet de ex-bewaker. “Een populaire gevangene van Long Bay deed het voor een blikje cola. ‘s Morgens zeiden we vaak iets als ‘Kom maar uit je maatje en uit je cel’ tegen de gevangenen. Seks was er dagelijkse kost en dat is het nog altijd.”

Tenslotte weet hij te melden dat in de gevangenis waar hij werkte jaarlijks zo’n 10.000 condooms uitgedeeld werden.

Lees ook:Sex, dugs, rock & roll in gevangenis Nieuwegein
Lees ook:Hoerenlopers in New York te kijk en te kakken gezet
Lees ook:Wel seks, geen mishandelingen voor gevangenen
Lees ook:Sekslessen om je kont mee af te vegen
Lees ook:Biertje in plaats van Viagra?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>