De Playmates van het Jaar willen voor jouw sexy kerstkaart poseren

Onlangs verschenen er via de TU Eindhoven berichten dat de Playmates voor een workshop naakt zouden poseren om geld voor de actie Serious Request op te halen.

Achteraf bleek dat zowel Playboy als de Playmates, net als Serious Request, daar niets van afwisten.

Gezien hun goede relatie met 3FM besloten de dames een kerstkaartactie op te zetten om alsnog zoveel mogelijk geld voor de Rode Kruis-inzameling voor kinderen met hiv bijeen te krijgen……

Volgende week: zondagmiddag 19 december organiseren de Playmates van het Jaar, waaronder bekende namen als Mai-Lan (2008), Dorien Rose (2004) en Chantal Hanse (2009), een fotosessie waarbij de hoogste bieders op de Serious Request veiling zich in een speciaal kerstdecor als een ware Hugh Hefner kunnen laten vastleggen op een persoonlijke kerstkaart.

De Playmates, met daaronder ook Iris Bakker die afgelopen maand in de Amerikaanse én Duitse Playboy verscheen, zullen zich voor de gelegenheid in een speciale kerstoutfit hullen.

De shoot wordt mede mogelijk gemaakt door topfotograaf Roland J. Reinders en styliste Sanne Kraaijkamp, die onlangs zelf de cover van Playboy sierde.

Op veilingsite eBay lopen de biedingen al op……………..

Lees ook:Iris Bakker in de race voor Playmate v/h Jaar in Duitsland
Lees ook:NL playmate Iris Bakker in Braziliaanse Playboy
Lees ook:Playmates balen als een stekker van gast-hoofdredacteur Rutger van Castricum
Lees ook:Nederlandse playmates boycotten Playboy
Lees ook:Exemplaar Playboy nu meer waard dan aandeel Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>