Dirk Zeelenberg & Waldemar Torenstra vinden sekssènes gênant

SexscenesGisteren schreven we hier bij seks.blog over actrice Scarlett Johansson, die net als andere vrouwen wel minpuntjes aan haar lichaam ziet (wij niet), maar seksscènes spelen juist bevrijdend vindt.

Zo niet de heren Dirk Zeelenberg en en Waldemar Torenstra.

De 2 ‘Divorce’-acteurs spelen liever met de kleren aan dan uit……

“Bloot is toch schaamte”, zegt Dirk Zeelenberg aan tafel bij Humberto Tan. “Maar met kleren aan is het leuk om te doen zelfs, lekker keten.”

Waldemar Torenstra valt hem bij. “Seksscènes zijn altijd ongemakkelijk. Er staan 40 mensen met kleren aan op de set en dan kom jij binnen zonder.”

Waldemar zorgt ervoor dat hij voordat de scène wordt opgenomen alvast in bed ligt met zijn tegenspeelster. “Anders is het eerst een hand geven en het volgende moment lig je ineens tegen elkaar aan te ketsen. Ik heb zo wel een manier gevonden om het gemakkelijker te maken.”

Dirk: “Bloot is toch gewoon schaamte. Helemaal naakt vond ik een ramp om te doen, gelukkig hebben we het er in 1 keer opgezet.”

En mannen onder elkaar dan? Soms zijn ze al jaren maten van elkaar, maar hebben ze mekaar nog nimmer volledig naakt aanschouwt. Hoe dat gaat zo’n eerste keer laat het grappige filmpje van BuzzFeed hieronder zien……

Lees ook:Zelfs seksdokter Corrie is onder de indruk van klok- en hamerspel Jan Kooijman
Lees ook:Georgina Verbaan naakt in de LINDA MAN als revanche voor slechte PLAYBOY-shoot
Lees ook:Seks in games blijft toch kinderachtig
Lees ook:Kimberly Klaver vindt in seksscènes spelen niet gênant, maar er naar kijken wel
Lees ook:O jee: blote reet Kim Kardashian vult complete cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>