Hoe komt een meisje klaar?

Uit onderzoeken blijkt dat er voor elk vrouwelijk orgasme 3 mannelijke ejaculaties voorbij komen.

Daarom lanceren het Vlaamse Charlie Magazine en Nieuwsblad Magazine een nieuw platform waarop vrouwen uitgenodigd worden om anoniem, open en bloot te vertellen over hun ‘happy endings’…..

Bij mannen is het duidelijk, bij vrouwen vaak een raadsel: er bestaan nog heel wat fabels over de vrouwelijke manier van klaarkomen.

“Veel vrouwen weten bijvoorbeeld niet dat de clitoris inwendig veel groter is dan wat er aan de buitenkant te zien is, en dat een orgasme bereiken bij penis-in-vagina seks niet evident is”, aldus seksuoloog Wim Slabbinck. in Het Nieuwsblad. “Door zelf te experimenteren kan je ontdekken wat voor jou werkt, want masturberen is emanciperen”.

Naar voorbeeld van een bekend Britse blog is er nu dus Happy-Endings.be.

“Veel vrouwen vinden het nog steeds moeilijk om uit te spreken wat ze fijn vinden in bed, waardoor het voor hun bedpartners vaak raden en gissen is. Daarom is het zo belangrijk om erover te praten, heel concreet maar op een ongedwongen manier”, melden de oprichtsters.

“Anno 2016 hoeft vrouwelijke seksualiteit en het vrouwelijke orgasme geen taboe meer te zijn. We hopen dat het een mooie verzameling van openhartige verhalen wordt, en vooral een feest van herkenbaarheid.”

- “Het vrouwelijke orgasme is mij een mysterie. Ik ben een vrouw van 33 en ik heb nog nooit een orgasme gehad. In het begin dacht ik er niet echt over na, seks was leuk en spannend. Seksuele ervaringen zijn meestal toch niet echt gericht op het vrouwelijke orgasme. Wanneer het dan wel eens ter sprake kwam, was ik altijd een beetje verlegen over de aandacht die ik kreeg.”.

- “Ik masturbeer best veel, zo’n zevental keer per week. Minstens. Dat wil niet zozeer zeggen elke dag één keer – ik kan namelijk drie of vier keer na elkaar klaarkomen, zonder al te lange tussenpozen.”

- Nog nooit gelukt met een partner. Ik dacht in het begin dat ik abnormaal was, dat het van de stress was, en begon te twijfelen aan mezelf. Mijn partner zei dat dit wel normaal was, en ik begon te googlen. Inderdaad vond ik vaak terug dat meisjes geen orgasme kregen tijdens de seks. Maar toch had mijn zelfbeeld een deuk gekregen.

Ook lanceert Happy-Endings.be een enquête die peilt naar hoe de Vlaamse vrouw haar seksualiteit beleeft. De resultaten van daarvan en een bloemlezing van de mooiste getuigenissen worden begin maart gepubliceerd in Het Nieuwsblad Magazine en op Charlie Magazine.

Lees ook:Vrouwen bereiken met minnaar intenser orgasme dan thuis
Lees ook:Christen Unie/SGP wil lok-hoerenlopers voor ‘happy endings’
Lees ook:Seksisme is de dood in de pot voor seks
Lees ook:Samen klaarkomen maakt sneller zwanger
Lees ook:Vrouwen die orgasmes faken, gaan vaker vreemd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>