Meisjes flink onder invloed van sexy videoclips

Nederlandse jongeren vinden seks zonder liefde tamelijk normaal. 1 op de 6 Nederlandse geeft aan dat seks en liefde niet per se bij elkaar horen.

Daarnaast vinden de jongeren dat mannen vooral op zoek zijn naar seks in het leven en 40% vindt ‘sexy’ een belangrijk kenmerk voor vrouwen……..

De invloed daarvan legt onderzoeker Tom ter Borgt vooral bij sexy videoclips. Uit zijn onderzoek bij 500 tieners tussen 13 en 16 jaar, bleek dat een groep jongeren die videoclips met schaarsgeklede vrouwen voorgeschoteld kreeg, het belangrijk vond dat vrouwen ook sexy zijn.

De jongeren die naar zogenaamd neutrale videoclips keken vonden dat minder belangrijk. Meisjes zijn vatbaarder voor die beelden dan jongens. Seks zonder liefde is ook heel normaal, maar dat je de hele dag met seks bezig moet zijn of zo aantrekkelijk mogelijk moet zijn om klaar te staan voor seks, dat is natuurlijk onzin. Weer een schone taak voor de ouders van Nederland.

Lees ook:Jong aan de porno
Lees ook:Seks is: ook liefde
Lees ook:Lekker met jezelf heel normaal
Lees ook:Slechts 1 op de 10 jongemannen is ontevreden over zijn jongeheer
Lees ook:Franse jongens duiken vol op stomdronken Nederlandse meiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>