Mannen zijn het gelukkigst als zij haar een orgasme ‘bezorgen’

Het grootste seks-misverstand van mannen is dat zij denken dat het voorspel in bed begint of bij de eerste zoen. Daarover een andere keer meer.

Andersom is de grootste misvatting van vrouwen dat mannen alleen maar uit zijn op hun eigen bevrediging tussen de lakens.

Ergo: een man is nimmer zo gelukkig als wanneer hij tijdens de seks zijn vrouw of vriendin tot orgasme brengt………….

Het is maar 1 van de conclusies van een nieuw onderzoek van het befaamde Kinsey-instituut onder 1000 mannen en vrouwen in de Verenigde Staten, Braziliƫ, Duitsland, Spanje en Japan. De antwoorden waren anoniem en persoonlijk en werden niet gedeeld met de partner.

Het doel van het onderzoek was inzichtelijk te krijgen welke plaats seksualiteit heeft in het leven van stellen die al langer bij elkaar zijn.

“Ondanks de scheidingscijfers moeten we niet uit het oog verliezen dat veel mensen toch gewoon wel getrouwd blijven”, aldus onderzoekster Julia Heiman. “We wisten reeds dat mensen in lange, bestendige relaties gezonder zijn. Met dit onderzoek willen we te weten komen wat hen gelukkig maakt.”

Seksuele tevredenheid houdt bij zowel mannen als vrouwen verband met 4 factoren: regelmatige seks, veel kussen en knuffelen, seksuele affectie door de partner en seksueel functioneren. Hoe meer sekspartners een man had voor hij zijn vaste relatie kreeg, hoe ontevredener hij is met zijn seksleven.

Vrouwen daarentegen worden seksueel juist gelukkiger naarmate ze langer samen zijn met hun partner. “Maar je kunt je afvragen of mensen die seksueel ontevreden zijn wel met elkaar getrouwd blijven”, merkt onderzoekster Heiman in de zijlijn op.

Lees ook:Seks is een workout voor Cameron Diaz
Lees ook:Jouw grootouders hebben meer seks dan jij!
Lees ook:60+ vrouwen zijn seksueel actiever dan je denkt
Lees ook:Mannen die naar hun geliefde luisteren bezorgen haar vaker een orgasme
Lees ook:Mannen en vrouwen hebben dezelfde erotische fantasieƫn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>