Vreemde Fetish: een kuisheidsgordel

Ridders die vroeger ten strijde trokken, deden hun geliefdes een kuisheidsgordel aan zodat die geen seksueel verkeer zouden hebben tijdens hun afwezigheid.

Plassen kon nog net. Middeleeuwse kuisheidsgordels waren van ijzer en hadden een hangslot, waarvan de ridder in kwestie uiteraard de sleutel bewaarde.

Ook tegenwoordig worden nog kuisheidsgordels gebruikt, onder meer als onderdeel van bondage SM-spelletjes.

Maar er is ook een equivalent voor de man. Het zou de rust én het seksleven van getrouwde vrouwen moeten verbeteren…………….

Het ziet eruit als een kooi die past over de penis, maar waarmee je nog altijd kunt urineren. Dit moet het mannen natuurlijk onmogelijk maken om vreemd te gaan, maar dit ‘slot’ maakt ook masturberen onmogelijk.

Zo te zien is zelfs een erectie krijgen al een probleem in deze peniskooi. Daardoor zou de opwinding zo hoog oplopen dat de vrouw thuis haar man op zijn allerhevigst krijgt.

De makers beloven de vrouwen het volgende: “De kuisheidsgordel voor penissen is een extreem krachtig en efficiënt apparaat om je relatie te verbeteren. Het is zeer erotisch om dit te dragen.

Je man zal je door de onthouding als het meest sexy object ter wereld gaan zien. De gordel zorgt ervoor dat hij je weer kust, streelt en je meer aandacht geeft. Mannen zijn dol op macht, maar doordat jij de touwtjes in handen houdt, zal hij voor jou op zijn knieën gaan.”

De kuisheidsgordel voor mannen is er vanaf €123,- en is verkrijgbaar in veel modellen en materialen als plastic, hout en voor een legerman of op safari is er zelfs een versie in camouflagedesign. Zorg er als vrouw wel voor dat je weet waar je de sleutel laat, anders heeft de slotenmaker de eerste keus.

Lees ook:Leuk cultureel vakantie-uitje: het sexmuseum!
Lees ook:Vrouw moet worden bevrijd uit kuisheidsgordel
Lees ook:Vreemde fetish: zij beheert de sleutel van zijn penisslot
Lees ook:Vreemde fetish: gooi je penis in een hangslot
Lees ook:Mannen laten zich nog steeds op het verkeerde been zetten door vrouwen in sexy outfits

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>