PABO is nu een sexshop voor vrouwen

PaboFlagshipVrouwen die hun seksleven willen ‘verrijken’ met attributen en lingerie, kunnen vanaf zaterdag terecht bij de eerste ‘Flagship Store’ van Pabo in Amsterdam.

Het bedrijf, vroeger vooral bekend van de erotiekcatalogus in discreet witte enveloppe, mikt met de nieuwe winkel volledig op vrouwen……

“Het is geen donkere groezelige seksshop met cabines en een bioscoop, maar juist een heel vrouwvriendelijke omgeving met lichte kleuren”, aldus Linda Blommaert van het bedrijf.

Het gaat volgens haar om een hele nieuwe winkelervaring, gericht op beleving. “De toys staan op de juiste manier uitgestald. Vrouwen vinden het fijn de speeltjes eerst vast te kunnen houden en er aan te snuffelen.”

Pabo richtte zich tot voor kort vooral op mannen. Maar de laatste jaren wordt de markt voor erotische speeltjes gedomineerd door vrouwen.

Zij waren vorig jaar goed voor 70% van de omzet. Pabo, onderdeel van het Duitse erotiekconcern Beate Uhse, is dit jaar 30 jaar actief in Nederland.

Adres: Nieuwendijk 57.

Lees ook:Wie wil er in een stoeipoespakje dildo’s tonen voor de PABO-folder?
Lees ook:80% van de klanten in sexshop is vrouw
Lees ook:70% van de cliëntèle van erotiekbedrijf PABO is vrouw
Lees ook:Sekspostorder Pabo zoekt testpersonen
Lees ook:Erotica-verkoper PABO gaat nu ook voor braaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>