Ondergoed waar mannen sexy mee voor de dag komen

HappySocksVrouwen zien er graag goed uit in hun lingerie, maar ook bij mannen is het fijn als ze schoon, heel, nieuw, sexy en mooi ondergoed aan hebben, zodra de bovenkleding uit is.

Daar scoor je zeker mee bij de dames

Het Zweedse merk Happy Socks werd wereldberoemd met vrolijke sokken, maar zorgt ook voor instant fun in de onderbroek, zoals je hiernaast kunt zien.
De mensen achter het Britse Pants to Poverty willen op een leuke manier een signaal geven en nee zeggen tegen armoede. Het ondergoed is gemaakt met fairtrade en organisch katoen. Met hun programma steunen ze boeren in India en proberen ze kinderarbeid tegen te gaan.
© Pants to Poverty
Nu met de Oostenwind mag de boel nog echt wel even goed ingepakt. Heimweh verkoopt ‘pakjes’ voor de mannen waarbij de slip en het singlet als 1 stuk samengaan. Het design is tijdloos en van hoge kwaliteit. Op het eerste zicht lijkt het ensemble heel braaf, maar eigenlijk is het heel sexy.
© Heimweh
Voor mannen die niet graag shoppen, maar wel degelijk ondergoed willen is Escuyer er met een briljant online shopsysteem. Je laat je gegevens achter en om de 3, 4 of 6 maanden stuurt Escuyer je favoriete onderbroeken op. Het gaat hier wel om basics in grijs, zwart en wit.

© Esquyer
 

 

Lees ook:Uit dat slipje!
Lees ook:Mannen met ballen: onderbroeken uit tegen onverdoofd castreren!
Lees ook:Mötley Crüe lanceert rockende vibrators
Lees ook:Heb jij de poes zonder broek al bekeken?
Lees ook:Mannen aan de bak: uw zaad is nu in topconditie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>