Vrouwen willen geen condooms in de handtas

Toen ik dit bericht las moest ik toch even denken aan het moment waarop ik onlangs in een dorp in Drenthe nogal bleutjes vroeg waar de voorbehoedsmiddelen lagen en ik condooms bedoelde. Vrouwen vinden het namelijk de taak van de man om voor de condooms te zorgen en houden er niet van om ze te kopen. Bovendien hebben ze er nooit een bij zich, omdat ze dan voor slet versleten zouden kunnen worden…………

Dat laatste kan me dan weer helemaal niets schelen, maar dat van dat kopen, dat blijft raar om te doen.

De mondiale imagovrees blijkt uit studie in 10 landen door het internationale bureau voor marktonderzoek, OTX, in opdracht van MTV Networks en The Body Shop.

Ook mannen nemen de rubbers niet graag mee, maar om weer heel andere redenen: zij denken namelijk dat een condoom op zak, betekent dat er zowieso niets gaat gebeuren, omdat je het dan te graag wil. Zucht, stop gewoon een condoom bij je, als man en als vrouw. Dan kun je, als het echt leuk wordt, het nog 2x doen ook!

Lees ook:Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje
Lees ook:Oops: deze condooms kun je wel laten slingeren
Lees ook:Koken met condooms
Lees ook:Zitten condooms de echte lekkere seks in de weg?
Lees ook:Shaggies: nooit meer hoge condoom-nood

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrouwen willen geen condooms in de handtas

  1. Jan Hamer

    Mannen zijn nogal onzorgvuldig en ik kan het alleen maar toejuichen dat vrouwen minder onzorgvuldig zijn. Dat een vrouw die condooms in haar tas heeft als slet beschouwd zou kunnen worden vind ik onzin, ik zou eerder zeggen juist het tegendeel want een slet zal het een zorg zijn hoe ze geneukt wordt, als ze maar geneukt wordt. En als een vrouw het vervelend vindt om condooms te kopen, wat ik me wel kan voorstellen, dan moet ze het maar net zo doen als in dat mopje, om aspirine vragen en er zachtjes aan toevoegen, en een doosje condooms. O wacht, nu willen de lezers natuurlijk ook weten hoe dat mopje was. Dat ging over een jongeman die graag wilde neuken maar bang was een soa op te lopen. Hij vertelde aan zijn vriend dat hij echter geen condooms durfde te kopen. Nu, zijn vriend gaf hem bovenvermeldde raad en dat deed die jongen dus. Nu, no problem en hij had de tijd van zijn leven, elk weekend neukte hij zich wezenloos. Maar toen brak de vakantie aan, hij zou drie weken naar Spanje en daarom zei hij tegen de drogist, ik wil graag 3 buisjes aspirine en 3 doosjes condooms. De drogist schudde zijn hoofd, hij zei, ik snap het niet hoor, waarom neukt u nog als u er zo’n koppijn van krijgt?

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Vrouwen met condooms in hun handtas zijn verstandiger dan mannen zonder condooms op zak.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>