Zitten condooms de echte lekkere seks in de weg?

CondomBangCondooms zijn wereldwijd en bewezen de beste voorbehoedsmiddelen voor alle vormen van seks.

Echter, reeds voor de uitbraak van AIDS in de jaren ’80 hoorde ik al mannen roemen dat er niks ging boven ‘de blanke sabel’.

Eigenlijk is het een taboe onderwerp, omdat het buiten een monogame (en hoe zeker is dat?) relatie om eigenlijk niet kan, maar een grote Amerikaanse rondvraag laat zien dat zowel mannen als vrouwen ‘de regenjas’ een sta-in-de-weg vinden…………..

“Vrijen met een condoom is als een meisje zoenen met een plastic zak om je hoofd. Elke man of vrouw wil naakt vlees voelen als het op intimiteit aankomt”, zo stelt een Amerikaanse ingenieurstudent zeer plastisch bij het invullen van de enquĂȘte.

Condooms voelen niet fijn, maar zetten ook een domper op je seksdrive. Terwijl we volop investeren in het voorspel en erop los flirten om de sekszin aan te zwengelen, vloeit deze weg op het moment dat het condoom gepakt moet worden, vinden velen.

Condooms kunnen, volgens de rondvraag, je relatie ook danig naar de knoppen helpen. Want wat als de ene partner wel een jasje aan wil en de andere niet? Uiteindelijk komt er van seks dan meestal niets. En al doet de condoomindustrie zijn best om nieuwe smaken, soorten of superdunne exemplaren te fabriceren, nog steeds ervaren paren het gebruik als een hobbel.

Na het bekend worden van deze gegevens zal de condoomindustrie nog meer z’n best doen met innovaties. Wellicht dat het zogenaamde ‘viagracondoom’ uitkomst gaat verschaffen.

Ik kan vanaf deze plek niks anders doen dan schrijven het struikelblok toch maar te nemen, want stress achteraf ~om nog maar te zwijgen van de rest~ is nog veel fnuikender. Creatieve minnaars maken van het omdoen van het condoom toch nog een spannend moment!

Lees ook:Vrouwen willen geen condooms in de handtas
Lees ook:Vrouwen vinden het fijn als mannen over condooms beginnen
Lees ook:Jonge vrouwen hebben graag dat mannen de condooms op zak hebben
Lees ook:Wantrouwend tegenover condooms
Lees ook:Op naar passender en comfortabeler condooms

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zitten condooms de echte lekkere seks in de weg?

  1. Pingback: Nieuw condoom met hendeltjes voorkomt passiedodend moment | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>