Scheepsladingen condooms voor WK-voetbal in Zuid Afrika

football-condomsDe organisatoren van de WK voetbal 2010 in Zuid Afrika hebben beloofd te zorgen voor bergen en nog eens bergen condooms….

De Wereldkampioenschappen voetbal zullen op 11 juni aanstaande afgetrapt worden met wedstrijden in o.a. Kaapstad, Johannesburg en Pretoria. Exact een maand later is de grote finale in Soccer City Johannesburg.

“Er zal een grote toevloed van mensen in het land zijn en er zal een feestelijke sfeer hangen. Het zou kunnen dat er ongewoon veel vraag is naar voorbehoedsmiddelen”, aldus Victor Ramathesele eufemistisch. Hij is medisch verantwoordelijke van het organisatiecomité.

Zuid-Afrika is namelijk het land met het hoogste aantal seropositieven ter wereld. Volgens het aidsagentschap van de Verenigde Naties zijn 5,7 miljoen van de 48 miljoen inwoners HIV-besmet.

Hoewel echte voetbalgekken? Nou ja………kijk zelf maar!

Lees ook:Made in China condooms te klein voor Zuid-Afrikaanse mannen
Lees ook:Smaakjes en kleurtjes tegen Zuidafrikaanse condoom-moeheid
Lees ook:Wrijven met condooms tegen jicht
Lees ook:Voetbal-babe Paraguay gaat naakt het veld op bij winst
Lees ook:Voorbereiding is het halve werk: Braziliaanse hoeren studeren Engels i.v.m. WK Voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>