Made in China condooms te klein voor Zuid-Afrikaanse mannen

Tsja, dit is nou weer zo’n bericht waarin alle cliché’s van de wereld bevestigd worden. Aziatische mannen zijn de kleinst geschapenen op aarde en de Afrikaanse mannen nou net degenen met de grootste penis.

11 miljoen Chinese condooms bedoeld voor de Zuid-Afrika, bleken te krap en daarmee is een megadeal op de klippen gelopen…………

Het ministerie van Financiën had een contract toegekend aan het Zuid-Afrikaanse bedrijf Siqamba Medical voor de import van miljoenen condooms uit China.

Een concurrerend bedrijf, Sekunjalo Investments Corporation, stapte vervolgens naar de rechter met het bezwaar dat de Made in China-condooms ongeveer 20% korter zijn dan die van hen.

Bovendien zouden ze volgens rechter Sulet Potterill ook van slechte kwaliteit zijn en niet conform de voorschriften van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Condooms zijn in Zuid-Afrika van levensbelang omdat het land kampt met het hoogste percentage HIV-geïnfecteerden ter wereld.

Lees ook:Smaakjes en kleurtjes tegen Zuidafrikaanse condoom-moeheid
Lees ook:Wrijven met condooms tegen jicht
Lees ook:Scheepsladingen condooms voor WK-voetbal in Zuid Afrika
Lees ook:Toiletten in Zambia massaal verstopt door condooms
Lees ook:Sekspakket voor partycrashers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Made in China condooms te klein voor Zuid-Afrikaanse mannen

  1. Hans

    Inderdaad zijn de chinese condooms kleiner in lengte en omvang. De doelgroep zijn vaak jongemannen en tieners dus moet het passen en veilig zijn. Van mijn vriendin de 16 jarige zoon was toe aan geslachtsgemeenschap. Vroeg of ik condooms voor hem wou kopen . Bij ons in de buurt heb je een aziatische toko waar je goedkope condooms kon krijgen. Ik zit in de bijstand dus was bijna 2 euro goedkoper voor 10 condooms een meevaller. Ik wist niet dat haar zoon een groot penis bezat. Hij wou eentje proberen en het latex rubbertje was te kort en te strak. Hij klaagde bij mij erover en ik vroeg blozend hoe lang die van hem is in erectie. Hij had het blijkbaar onder het motto meten is weten met een rolmaat het formaat al een keer bepaald. Het condoom was 14 cm lang en 30 mm in doorsnede. Zijn penis is 21 cm en 55mm breed. Verbaasd was ik niet dat hij grootgeschapen is zag hem een keer naakt onder de douche. Omdat ik het niet meer kon ruilen vanwege aangebroken verpakking toch maar gebruikt. Bij zijn eerste keer is het chinese condoom geknapt in de vagina van zijn vriendin. Het zaadreservoir was gescheurd en ze hadden het niet opgemerkt. Ik wist nog dat hij na de daad in zijn boxer naar beneden rende. Me direct ongerust kwam mededelen dat zijn lading sperma in haar vagina is terecht gekomen. Ze slikte helemaal geen pil dus het was een drama voor elke ouder. Haar vader vond haar nog te jong voor seks met haar vriend. Dus kon zij het niet bij hun kwijt en moest het geheim blijven. Dan maar afwachten en hopen dat hij geen baby bij haar heeft verwekt. Ze raakte niet meer ongesteld na het ongelukje en ze is zwanger. Bij 6 weken afdrijven van het bevruchte eicel in een abortus kliniek. Voor mij nooit chinese condooms kopen maar gewoon Durex. Die passen altijd en je hebt ook de XL voor hem. Het laatste paste perfect om zijn lange en dikke penis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>