Katja Schuurman promoot het Wingman condoom

katja-condoomsKatja Schuurman is ambassadeur van Wingman Condoms, het rubbertje dat je met 1 hand kunt omdoen.

Gisteren deelde de presentatrice in het kader van Wereld Aids Dag de condooms met jongeren over de hele wereld en doneerde vandaag namens het Delfste bedrijf Wingman 1 miljoen slimme rubbertjes aan dance4life.

Katja Schuurman gaat voor minstens een jaar de samenwerking aan met Wingman. Als ambassadeur zal zij het eerste condoom ter wereld met vleugels actief promoten en de missie van het merk uitdragen.

“Wingman is ontstaan vanuit een persoonlijke frustratie met condooms die ik herken”, aldus Schuurman. “Je zit allebei lekker in het moment, en dat wordt dan onderbroken door gedoe met dat ding.”

De Wingman is de oplossing voor het onhandige gebruik van de ‘klassieke’ condoom. Met een afneembaar opzetstukje kun je het condoom gemakkelijk afrollen, zelfs met één hand in het donker. “Op die manier is het gebruik van een condoom niet langer een mood killer. En dat werkt veilig vrijen in de hand.”

Wingman Condoms is ontzettend blij met hun nieuwe ambassadeur. “Katja past als persoonlijkheid goed bij ons merk. En zeker niet alleen omdat ze sexy is, maar vanwege haar open karakter en haar geloof in ons product”, aldus CEO Sebastiaan van Wermeskerken.

Lees ook:Delfts condoom met vleugels verovert Duitsland
Lees ook:Condoom dat je kunt omdoen, zelfs als je straalbezopen bent
Lees ook:Klooien met een condoom hoeft niet meer
Lees ook:Nederlands condoom met vleugels wint designprijs
Lees ook:Katja Schuurman was gogo- danseres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>