Man met bionische penis laat hem een maatje kleiner maken

MohammedAbadWe schreven bij seks.blog al meermaals over Mohammed Abad. Hij kreeg een bionische penis aangemeten, omdat hij in z’n jonge jaren bij een auto-ongeluk zijn jongeheer en een bal kwijtraakte.

Na 120 operaties en jaren van herstel was Mohammed weer zoals hij wilde zijn. Maar zijn penis is te groot, dus het verhaal is nog niet uit……

De Schot keek al jaren uit naar zijn ontmaagding en in maart jongstleden was het dan zover. Nadat hij en de 35-jarige dominatrix Charlotte Rose in contact kwamen, vroeg hij haar om zijn eerste te zijn.

Ondanks dat het één van de mooiste dagen van zijn leven was, was de seks pijnlijk omdat zijn penis ruim 20 cm meet. Dus onderging hij de 121ste operatie aan zijn geslachtsdeel om hem te verkleinen.

De drieënhalf uur durende procedure ging goed. Nu wil Mohammed weer gaan daten en proberen om zijn wens om vader te worden in vervulling te laten gaan.

Lees ook:Gecastreerde man krijgt bionische penis die in paar seconden ‘rechtstaat’
Lees ook:Man met bionische penis gratis ‘ontmaagd’ door prostituee
Lees ook:Tienerjongen met mega-penis laat de boel verkleinen
Lees ook:Bejaarde transseksueel met spijt wil zijn/haar penis terug
Lees ook:Operatie voor vrouwen met dwarslaesie die gevoel in vagina terugbrengt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>