Gecastreerde man krijgt bionische penis die in paar seconden ‘rechtstaat’

trinitim-der-hoseMohammed Abad, bij wie als kind tijdens een ongeluk zijn geslachtsdeel werd afgerukt, heeft een bionische penis gekregen.

De 43-jarige maagdelijke man is eindelijk in staat om een erectie te krijgen en hoopt zo snel de daad bij het woord te voegen….

Toen Mohammed 6 jaar was, werd hij honderden meters onder een auto meegesleurd, waardoor hij zijn mannelijkheid verloor.

In de loop der jaren onderging de Schot een reeks reconstructieve operaties. Bij de laatste werd er een implantaat gezet.

Medici construeerden met huid uit Mohammeds arm een geslachtsdeel van 20 centimeter, inclusief buisjes die de penis in stijve toestand kunnen brengen.

Jaloersmakend wellicht voor vele andere mannen: als Mo op de ‘aan-knop’ drukt, staat zijn apparaat binnen luttele seconden paraat.

“Nu kan ik eindelijk als een normaal mens door het leven. Maar ik moet wel blijven oefenen”, aldus de gelukkige in The Sun.

Vrijgezel Mohammed ziet de toekomst rooskleurig. “Er zijn vast vrouwen die dit wel uit willen proberen…”

Lees ook:Man met bionische penis gratis ‘ontmaagd’ door prostituee
Lees ook:Man met bionische penis laat hem een maatje kleiner maken
Lees ook:Piemelpraat
Lees ook:Israeli’s redden Palestijnse penis
Lees ook:Het bef-wieltje: bedacht door een (luie) man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>