Penis-verlengers onder de loep

De spam belooft het ons al jaren.

Man of vrouw: de aanbiedingen voor pensiverlengingen vliegen je nog steeds om de oren, wanneer je je filter niet instelt.

Via dezelfde spammers wordt nu wereldkundig gemaakt dat een aantal van die technieken in de praktijk echt kunnen leiden tot 1 tot 2 centimeter verlenging van de penis………..

Zo meldt als eerste The Daily Mail.

Onderzoekers Marco Orderda en Paolo Gontero namen 10 relevante studies onder de loep om de efficiëntie en veiligheid van chirurgische en niet-chirurgische technieken te bepalen. De helft waren operaties, uitgevoerd op 121 mannen. De andere ingrepen werden getest op 109 mannen.

De meest efficiënte behandeling zijn de penisverlengers die het geslachtsorgaan uitrekken door tractie. Een studie spreekt van een gemiddelde toename van 1,8 cm, een andere van 2,3 cm in ontspannen toestand en 1,7 centimeter in erectie. Maar je moet er wel wat voor over hebben.

Wij van seks.blog noemden het in een eerder bericht niet voor niets een Spartaanse penisverlenging. Je moet gedurende 4 maanden, dagelijks 4 tot 6 uur het stretch-apparaat gebruiken.

Een andere methode is de penispomp. Dit is een handmatige of gemotoriseerde pomp, die een vacuüm in een buis creëert om zo het zaakje op te rekken. Deze bleek niet efficiënt. Het zorgde wel voor een positief gevoel bij sommige mannen.

Vervolgens de penisringen. Die kunnen helpen het geslachtsorgaan te vergroten en de erectie te verlengen bij mannen die met stress kampen. Allerhande oefeningen ter vergroting van het mannelijk geslachtsorgaan bleken niet te werken.

Tenslotte de chirurgische ingrepen. Deze kunnen gevaarlijk zijn en hebben een onaanvaardbaar hoog aantal complicaties, aldus de ‘British Association of Urological Surgeons’. “Een stijgend aantal mannen zoekt urologische bijstand voor hun ‘kleine penis syndroom’. In bijna alle gevallen is de grootte van hun penis echter normaal en overschatten zij de gemiddelde grootte bij andere mannen.”

Het mannelijke geslachtsorgaan, gemeten aan de bovenkant, wordt als ‘normaal’ beschouwd wanneer deze in ontspannen toestand minstens 4 cm is en in erectie minstens 7,5 cm meet.

Lees ook:Het ‘kleine penis syndroom’ zit tussen ‘s mans oren en niet tussen zijn benen
Lees ook:Ook de Fransen leggen hun penis langs de meetlat: 9,5 cm
Lees ook:Indiase mannen hebben de kleinste
Lees ook:Mannen met kromme penis krijgen em binnenkort echt recht
Lees ook:Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Penis-verlengers onder de loep

  1. Pingback: Tips voor mannen met het ‘kleine penis syndroom’ | Seks

  2. Pingback: Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden | Seks

  3. Pingback: Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’ | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>