Dokter Vagina maakt van vrouwen weer ‘meisjes’

David Matlock heeft de bijnaam ‘Dokter Vagina’.

In zijn thuisland Amerika is hij bekend van een reality-serie op TV, maar inmiddels heeft hij tienduizenden vrouwen uit 63 landen voorzien van een strakkere vagina.

Behalve dat creëert hij deze designervagina’s ook nog eens tot ‘ware orgasme-machines’……….

Zo vertelt hij tijdens een bezoek aan Turkije aan de krant Hurriyet.

“Ik heb vrouwen geopereerd van alle landen en culturen, waarvan het grootste deel tussen de 20 en 40 jaar is. Na een zwangerschap worden de spieren rondom de vagina slapper en zeker na 2 of 3 kinderen krijgen. Dan wordt het daar nooit meer als voorheen en dat knaagt bij veel vrouwen aan hun zelfvertrouwen. Met een lasertechniek maak ik de vagina in een uur strakker. Voor de operatie vraag ik ze hoe strak het moet worden en de meeste vrouwen willen gewoon weer 16 jaar zijn. In Los Angeles willen vrouwen overigens de grootste borsten en de strakste vagina’s hebben.”

De ingreep is niet alleen een feest voor de man, maar ook voor de vrouwen zelf, beweert Matlock. “De operatie staat garant voor een beter seksleven. Vrouwen voelen zich zekerder en zijn minder bang dat hun partner vreemd zal gaan met een jongere concurente. Veel dames smeekten me hun huwelijk te redden en ook hun partners zijn mij erg dankbaar.”

Tijdens zijn werk heeft ‘Dokter Vagina’ ter inspiratie vaak het nummer ‘Like a Virgin’ van Madonna op staan. Alle technieken die hij uitvoert heeft hij trouwens ook toegepast op zijn eigen echtgenote. Hij zegt een erg gelukkig huwelijk te hebben.

Tevens pakt Dokter Vagina de G-spot nog even mee, ook wel het G-shot genoemd. “Met een injectie vergroot ik in 8 seconden de G-spot waardoor vrouwen veel makkelijker kunnen klaarkomen. De kosten zijn maar $1850,- en je hebt er 6 maanden veel plezier van. Er zijn klanten die zelfs tijdens autorijden klaarkomen.” Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de dokter zelf overigens ook niet: “Ik creëer letterlijk een orgasme-machine”, belooft hij tot slot.

Lees ook:Dokter Flap maakt de G-spot bereikbaar
Lees ook:Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen
Lees ook:Designervagina’s populair
Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:Porno promoot designer-vagina’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dokter Vagina maakt van vrouwen weer ‘meisjes’

  1. Jan

    Enge man, beetje te veel zelf vertrouwen. (Maar dat kan ook aan de schrijver van het stukje liggen)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Negeer het operatiemes: vrouwen kunnen zelf hun seksspieren trainen | Seks

  3. Pingback: Waarom willen vrouwen een designervagina terwijl grote schaamlippen lekkerder zijn? | Seks

  4. Pingback: Sunny Bergman voor documentaire opnieuw met de benen wijd | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>