Schaamaar-transplantatie: van je hoofd naar je venusheuvel

sundek-beachwear-female-pubic-hair-small-41104In Europa en de VS woedt de kaalslag tegen lichaamshaar nog volop. Hoewel het er even op leek dat de 70′er jaren bossen tussen de benen weer hip werden, laten de jongeren van nu weten dat het scheermes wint.

Met name schaamhaar is vies. Daar denken ze in Zuid Korea heel anders over.

Aziaten zijn echter niet zo rijk voorzien van beharing en om als vrouw toch met een fijne poes voor de dag te komen, zijn er hulpmiddelen.

Schaamhaarpruikjes, die wij alleen kennen uit films, vormen big business voor de Koreanen. Maar in het land van de plastische chirurgie zijn er vrouwen die nog een stapje verder gaan.

Zij laten hun hoofdhaar transplanteren naar hun Venusheuvel om zo een natuurlijk bos te krijgen, meldt Refinery29.com.

Artsen plaatsen met een zogenoemde ‘micrograft technologie’ haarzakjes vanaf het hoofd naar de huid naar de venusheuvel.

De 2-uur durende behandeling onder verdoving kost zo rond de €1600,-. De vraag naar deze schaamhaartransplantaties is tussen 2010 en 2012 met 160% toegenomen.

Een flinke bossage tussen de benen staat in Korea voor seksuele gezondheid en vruchtbaarheid. Ook voelen vrouwen zich er krachtiger door naar mannen toe.
pubic-hair-restoration

Lees ook:En anders neem je toch een schaamhaar-pruikje
Lees ook:Vreemde fetish: een meter springtouw in je snikkel stoppen
Lees ook:Enschede in het teken van technologie en seks
Lees ook:BIZAR: dildo met as van je overleden geliefde
Lees ook:Laat je schaamhaar maar weer staan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>