Seks met Kerst? Vegetarisch eten of kalkoen!

Overmatige alcoholconsumptie, indigestie, ruzie met je schoonmoeder en niet veel later ook met je partner, kunnen maken dat je libido als sneeuw voor de kerstzon verdwijnt.

De druk is hoog om de perfecte maaltijd te bereiden, geweldige feestjes te geven, de beste cadeautjes te kopen en schitterende seks te hebben.

En de vele vrolijke kerstverhalen op televisie leggen nog wat meer druk op je seksleven. Het is belangrijk geen stop in te lassen, maar te blijven vrijen.

Ook al heb je aanvankelijk geen zin, dan kun je in de juiste stemming met een zoensessie onder wat maretak. De kans is groot dat je vanzelf zin krijgt in meer.

Kalkoen is een natuurlijk afrodisiacum doordat het veel zink bevat. Als je overdrijft, krijg je wel het omgekeerde effect. Met een volle maag wordt een spetterende vrijpartij namelijk moeilijk.

Hetzelfde geldt voor alcohol. Een licht beneveld gevoel zal maken dat je sneller initiatief neemt in bed. Als je echt dronken bent, bestaat de kans echter dat je nog voor de daad in slaap valt.

Maar als we de mensen van PETA geloven, kun je het beste vegetarisch kerst vieren. Kijk maar eens naar onderstaand filmpje!

Lees ook:Wat ‘glaasje op’ met je seksleven doet
Lees ook:Niemand wil seks op dinsdag
Lees ook:Wat zijn de risico’s van sperma slikken?
Lees ook:Waarom iedereen blij wordt van ochtendseks
Lees ook:Cafeïne met alcohol: top combi voor hete seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>