Dronken fruitvliegjes worden homo

Sommige mensen hebben echt zoveel leuker werk dan ik: neem nou de wetenschappers die mannelijke fruitvliegjes dronken mogen voeren om te kijken wat ze dan doen. Elkaar pakken om te copuleren, zo blijkt.

Nou ja, ze pakken elkaar in ieder geval vast en schuifelen zo in lange rijen achter mekaar aan. Wat enig! De conclusie van dit alles: dronken mannelijke druitvliegjes pakken ineens andere mannetjes. En dat terwijl fruitvliegjes uitgesproken heteroseksueel zijn.

Mannetjes maken vrouwtjes het hof in een vast ritueel dat uitmondt in een paringspoging. Ze benaderen vrijwel nooit andere mannetjes. De eerste blootstelling aan alcoholdamp veranderde hieraan weinig, maar bij volgend alcoholgebruik nam de belangstelling voor het eigen geslacht sterk toe. Mannetjes die mannetjes beetpakten, werden ook zelf weer vastgepakt, zodat er uiteindelijk vele in lange rijen voortschuifelden.

Lees ook:Mannen sterven jonger van seksuele frustraties
Lees ook:Beestachtig homo- en bi-seksueel
Lees ook:Suïcidale reproductie: heel veel seks hebben en dan sterven
Lees ook:Vrouwenverslinders betalen met een vroege dood
Lees ook:Vrouwen verleiden rijke mannen en smeren ‘m met de Rolexen in hun vagijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dronken fruitvliegjes worden homo

  1. Van Wandel

    Wat moet je met zo’n onderzoek is er weer eentje in de categorie van eten dit of dat krijg je zus enzo.. trouwens al eens opgevallen dat de meeste hetero’s na het nemen van alcohol veranderen in brulapen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>