Brusselse Cindy wordt moe van werken, dus verkoopt ze haar maagdelijkheid

“Nadat ik verwijderd werd van veilingsites als ebay, heb ik maar zelf een website opgericht. Iedereen droomt ervan om EuroMillions te winnen en schatrijk te worden, ik heb mijn eigen loterij maar opgericht……….”

Aldus de 24-jarige Cindy die een online tombola met haar eigen maagdelijkheid als hoofdprijs heeft.

Hoewel de dame in kwestie bepaald niet maagdelijk klinkt en er ook niet als zodanig uitziet, hebben wij dat natuurlijk gewoon aan te nemen.

Zelfs als de hoogste bieder in kwestie echt lelijk is, zal ze geen zak over zijn hoofd trekken. “Ik aanvaard niet eender wie, elk bedrag van minimum 6 cijfers (dus zo’n 100.000 euro) zal ik in overweging nemen”, schrijft ze.

Want het is crisis: iedereen gaat werken, maar Cindy ziet meer in de maagdelijkheidsveiling en schrijft erover op haar blog.. Ze noemt zichzelf dan ook een prinsesje. “Elke dag aan een bureau zitten voor 1.200 euro per maand, hoe kan ik dan een huis kopen en mijn dierbaren verwennen?”

Haar familie is er overigens niet blij mee. “Daar trek ik me niets van aan. In één nacht kan mijn hele leven veranderen, dat is wat telt. Er komt bovendien een heuse documentaire over de veiling, de komende maanden of weken te zien op tv.”

Lees ook:Pittige dievegge stript om onder arrestatie uit te komen
Lees ook:Goedele schrijft voor starters op de seksmarkt
Lees ook:Naakte Victoria Koblenko geen onbeschreven blaadje
Lees ook:21-jarige Ania wil seks met 100.000 man
Lees ook:50 sexy Playboy-bunnies én Doutzen Kroes als paashaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>