KOFFIETIJD weer een week lang VAGINATIJD

Koffietijd Vaginatijd

Na het succes van vorig jaar zal het RTL-décor in de ochtend weer een weeklaag in het teken staan van het kroonjuweel der vrouwen. De hele week schuiven verschillende experts en BN’ers aan bij Koffietijd om te praten over de vagina.

Ook wordt een speciale mannen-uitzending gemaakt. Na de vorig jaar sprak presentatrice Quinty Trustfull al de wens uit een vervolg te maken. “We waren nog lang niet uitgepraat.”

De vaginaweek werd in de uitzending van vandaag al enigszins afgetrapt. Afgelopen week vond in de Koffietijd-studio een workshop ‘kutje kleien’ plaats, waarvan de resultaten vandaag werden geëxposeerd.

Lees ook:Meisje vraagt in Amsterdam aan wildvreemde mannen: ‘Wil je seks?’
Lees ook:Metropolis-uitzending over borsten wereldwijd
Lees ook:De eerste poedelnaakte vrouw op de Nederlandse televisie
Lees ook:Amerikanen hebben vaker seks, vooral in ‘Hotlanta’
Lees ook:Antieke seksspeeltjes van de eerste Keizer van China

1 Reacties // Reageer

One thought on “KOFFIETIJD weer een week lang VAGINATIJD

 1. Celine

  Goedemorgen. Met veel genoegen kijk en luister ik naar de gesprekken over het vagina -gebeuren.
  Ik ben 61, heb 2 volwassen dochters die beiden zwanger zijn. Wij hebben een zeer goede verstandhouding, en toch..hebben we het hier zelden of nooit over. Ik vroeg of ik aanwezig mocht zijn bij het maken van een echo.. En toen zei ze.. Uhhh…mam.. Het is een inwendige echo. Ik vind dat niet prettig om mij zo te laten zien. Ik stond enigszins perplex, temeer omdat ik daar niet eens op zou letten. Mijn enige gevoel was het feit, hoe ziet het kleine ukkepukje er uit!uiteraard heb ik haar dat direct ook gezegd, maar.. ZE wilde het niet.
  Mijn vraag aan die geweldige vrouwen die vandaag op de bank zitten.. Hoe kan ik dit beter? Makkelijker? Bespreekbaar maken.

  Een hotelovernachting zou zeeeeer welkom zijn.. ( ben door ziekte en nig veeeel meer, 12 jaar niet op vakantie geweest) maar wat lijkt het Me heerlijk om met haar dit soort dingen te bespreken. Gewoon, als 2 vrouwen onder elkaar. Uiteraard ben en blijf ik haar moeder.. Zou dat het probleem kunnen zijn??

  Heel hartelijk dank voor het “luisteren” naar mijn probleem(pje)en ik hoop dat jullie Me kunnen helpen.

  Ik neem een kopje koffie 😂

  Warme groet
  Celine Vaes
  watermolen 7
  4818 LX Breda

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>