‘Elke man moet minstens 1x in zijn leven in z’n anus worden genomen’

TomFord

Het mannenblad GQ besloot 12 jaar na dato, filmmaker en mode-ontwerper Tom Ford nog eens te horen over zijn uitspraak in 2004. Daarbij had hij tegen een interviewer verteld dat ‘elke man in zijn leven in ieder geval 1x gepenetreerd moest worden’. Iets waar hij zoveel jaar later nog steeds hetzelfde over denkt en de reden waarom zelfs nog uitgebreider uit de doeken doet.

Ford wil daarmee geen dergelijke seks an sich promoten, maar wel heteroseksuele mannen net vrouwen beter doen begrijpen. De ‘ondergaande’ partner maakt tijdens seks volgens Ford namelijk een schending mee, die zelfs als ze afgesproken is, heel ingrijpend kan zijn. “Het is zo’n kwetsbare en passieve situatie om je in te bevinden”, meent hij.

“Ik denk dat het mannen helpt te begrijpen en waarderen wat vrouwen hun hele leven doormaken, want het is niet alleen maar seksueel. Het is een weerspiegeling van hoe de wereld in elkaar zit, waarbij de ene sekse letterlijk alles in handen heeft. Ik denk dat dat iets is waar de meeste mannen zich helemaal niet bewust van zijn.”

Lees ook:Homo- en bejaardenseks in Franse Vogue
Lees ook:De Volkswagen is de populairste auto voor seks
Lees ook:Tom Ford ontwerpt hippe tepelstickers
Lees ook:Neuken doe je in een BMW. Niet in een Toyota!
Lees ook:Vreemde fetish: man lurkt melk uit de borst van zijn vriendin

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Elke man moet minstens 1x in zijn leven in z’n anus worden genomen’

  1. Gratis

    Meld je nu aan bij XClub en betaal helemaal niks, dit is een tijdelijk actie! Meld je nu aan en bevestig je mail en je krijgt direct toegang dat alle opties. De register je nu via deze unieke link: http://bit.ly/2gGEJIV

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>