Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje

how-women-view-on-penis-sizeWie de schoen past, trekke hem aan. Het moet ook zijn: Wie het condoom past, trekke hem om.

Want er is wel degelijk zoiets als een juiste maat en pasvorm van een condoom.

Het kiezen van condooms die prettig passen en ook nog eens leuk zijn, wordt door de steeds groter wordende keuze echter niet makkelijker.

“Het lijkt wel een beetje op schoenen kopen” grapt de initiatiefnemer van Vergelijk-Condooms.nl Richard Spooren.

Om te helpen kiezen uit meer dan 100 soorten condooms die in Nederland te koop zijn, richtte de internetondernemer de speciale website op.

“Je kunt op wel 15 kenmerken van condooms filteren, om zo tot een uiteindelijke keuze te komen”. Omdat geen enkele winkel alle condooms in het assortiment heeft, laat de site ook zien waar de gekozen rubbertjes te koop zijn én worden direct de prijzen vergeleken.

Hoewel mannen graag opscheppen over de lengte van hun penis, is de omtrek belangrijker om een goed passend condoom te vinden, legt Spooren uit. Daarom biedt de website ook de gratis Condoom FitKit aan.

Als deze wordt uitgeprint kunnen 2 speciale meetlinten worden uitgeknipt waarmee de lengte en de omtrek kunnen worden gemeten.

Spooren: “Het meetlint is zo gemaakt dat je direct de nominale breedte van het condoom kunt aflezen, want dat is de maat die op het doosje van condooms staat. Die maat kun je dus ook invoeren bij het kiezen van condooms.”

Nou mannen: uitprinten en aan de slag dus met die meetlinten. Niet liegen, want dan heb je een lubberrubbertje en dat is ook niet stoer. Leuke klus voor de zondagmiddag.

Lees ook:MySize: een passend condoom is lekkerder!
Lees ook:Muidense mannen hebben de dikste
Lees ook:Meet je penis en wel nu!
Lees ook:Hoe groot is jouw penis? There’s an app for that!
Lees ook:Condoomtesters gevraagd voor nieuw (één)handig condoom!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje

 1. Remco

  Wel uniek! nergens eerder zo’n meetlint gezien en zo uitgebreid selecteren ook niet. en dan ook nog eens prijzen vergelijken! heel slim, een toppetje :-) dus een beetje rare vergelijking met hierboven van die ‘discreetcondooms’(beetje spammy eigelijk zelfs ;-) )

    /   Reply  / 
  1. Remco

   ow nou zit mijn naam gelinkt aan die site maar ik heb dus geen eigen site meer eigenlijk

     /   Reply  / 
 2. Condoom-Anoniem.nl Condooms

  @Maarten, discreet condooms:
  de auteur van ‘t artikel schrijft ook niet dat het initiatief nieuw is. http://www.Vergelijk-Condooms.nl is ook niet echt te vergelijken met de voorbeelden die je noemt. Eigenlijk zou je meer kunnen zeggen dat de voorbeelden worden gecombineerd en dat je ‘t zelfs een verbetering zou kunnen noemen. De condoomhulp op discreetcondooms biedt zeer beperkte keuzes. Wat daar bijvoorbeeld vreemd is dat je de lengte van de penis kunt kiezen, maar niet de nominale breedte. Terwijl juist de Nominale breedte belangrijk is bij het kiezen van een goed condoom! De lengte is veel minder belangrijk (als een condoom te lang is rol je ‘m immers niet helemaal af, en ‘n condoom kan eigenlijk niet snel heel veel te kort zijn).
  De Condomerie hanteert een eigen maatsysteem en geeft op de pagina die je noemt een uitleg daarover. Dit maatsysteem is hún systeem en leidt niet naar de nominale breedte zoals verplicht staat vermeld op de verpakking van condooms. Ook kun je er geen meetlint downloaden zoals op http://www.Vergelijk-Condooms.nl. Het is dus eigenlijk een heel ander verhaal.
  Bovendien worden op http://www.Vergelijk-Condooms.nl geen condooms verkocht, maar wordt verwezen naar diverse andere verkooppunten, waardoor de keuze in de vergelijktool natuurlijk enorm wordt (>100 soorten condooms!)

  Groet,
  Richard Spooren

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Heren pak de meetlat maar: condooms verkrijgbaar in 95 maten! | Seks

 4. Christa

  Ik denk dat je toch het best een verschillend assortiment condooms kan kopen. Probeer een klein aantal uit en bepaal welke condoom het best om jouw penis past. Bij ons blijft de altime favourite toch Durex Elite. Een heerlijk dun condoom, waardoor het lijkt alsof je zonder condoom vrijt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>