Een app voor mannen die te vroeg klaarkomen

PEA app

Gemiddeld 1 op de 3 mannen heeft (soms) last van premature ejaculatie, wat wil zeggen dat ze klaarkomen in minder dan een minuut. We noemen ze wel ‘De Snelle Jongens’ of ‘De Snelle Jelles’. Feit is dat deze mannen vaak geen bevredigende vrijpartij hebben met hun partner. Aan het lijstje van behandelingen is er nu eentje toegevoegd: een app.

De ‘Premature Ejaculation App’ (Pea), momenteel alleen nog beschikbaar voor iOS, werd ontwikkeld in samenwerking met sekstherapeut Dr. Stacy Elliot en traint mannen in 3 fases om minder snel te ejaculeren.

In de eerste fase wordt geleerd de gevoelens te herkennen die tot een zaadlozing leiden. In level 2 wordt geleerd hoe voorspel in te lassen tijdens het masturberen. In de derde fase wordt er een interactieve timer gebruikt om pauzes in te lassen om zo het ‘uithoudingsvermogen’ te verbeteren.

Ontwikkelaar Brennen Belich, die zelf jarenlang worstelde met vroegtijdig klaarkomen, vertelde aan Product Hunt dat je het moet vergelijken met oefenen voor een hardloopwedstrijd. “Als je 30 minuten wil kunnen lopen, dan ga je ook niet trainen door 2 minuten eens goed te sprinten om daarna moe te worden en op te geven.” Waarmee hij wil zeggen dat je er ook geen race van moet maken als je aan soloseks doet en dat je tijd nemen net dan heel belangrijk is.

Apple-gebruikers kunnen ‘Pea’ hier downloaden voor €1,99.

Lees ook:Dikke heren kunnen hun orgasme langer uitstellen
Lees ook:Turkse mannen komen het snelst klaar
Lees ook:Als je elke 7 seconden aan seks denkt, ben je niet goed snik
Lees ook:Ook vrouwen komen weleens vroegtijdig tot orgasme
Lees ook:Bij de helft van de mannen is het na 120 seconden al uit met de sekspret

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Een app voor mannen die te vroeg klaarkomen

  1. Nico

    Leuk geschreven. En inderdaad voor velen een probleem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>