Erotische lingerieshows voorafgaand aan eredivisie-voetbal

NAC&PABOGisteren meldden we bij seks.blog dat de betaalde voetbalclubs NAC Breda, FC Utrecht, Heerenveen, ADO Den Haag, FC Groningen en Excelsior een sponsordeal hebben met de online sexshop PABO.

Het bedrijf denkt eraan om voorafgaand aan de voetbalwedstrijden sexy lingerieshows op te voeren. De te showen setjes zullen dan in de bewuste clubkleuren zijn…….

Zo meldt De Leeuwarder Courant.

In het begin gaat het vooral om reclame op de boarding. Gedurende het seizoen wil de sponsor de activiteiten echter uitbreiden.

“De man zou dan een mooi setje voor de vrouw kunnen kopen. En waar kan een bedrijf nou beter mannen bereiken dan bij een voetbalclub? Pabo wil af van het imago van een shop die alleen seksartikelen verkoopt. Vanaf nu willen ze vooral de aandacht op de lingerie vestigen”, aldus Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen, tegenover RTV Noord.

“Wij zijn op zoek naar een manier om een groot publiek te bereiken”, vertelt Audrey van Ham, category director van moederbedrijf Beate Uhse aan Omroep Brabant.

“Voetbal is daar de uitgelezen kans voor, omdat achter de meeste mannen een supervrouw zit. En die is vaak niet mee. We willen daar eigenlijk de aandacht op vestigen. Los van de aandacht die naar het voetbal gaat, is het leuk om de vrouw te verrassen met iets spannends.”

Lees ook:Sexshop maakt speciale lingerie voor voetbalfans
Lees ook:Wie wil er in een stoeipoespakje dildo’s tonen voor de PABO-folder?
Lees ook:70% van de cliëntèle van erotiekbedrijf PABO is vrouw
Lees ook:PABO is nu een sexshop voor vrouwen
Lees ook:Erotica-verkoper PABO gaat nu ook voor braaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>