Mexicaanse stewardessen in de Playboy ready for take off

In november maakten de stewardessen van de op springen staande luchtvaartmaatschappij Mexicana een naaktkalender om hun werkgever letterlijk en figuurlijk in de lucht te houden.

Het is nog steeds kiele-kiele en daarom besloten 6 van hen hun stewardessenpakjes te verwisselen voor de bunniekostuumpjes voor Playboy…………

Zelf zeggen de dames het dus niet alleen voor het geld voor zichzelf te doen. Ze willen graag met hun actie ook de aandacht vestigen op de enorm moeilijke economische positie van hun werkgever.

Jongstleden augustus pakten zich al donkere wolken samen boven de kleine Mexicaanse luchtvaartmaatschappij.

Men had toen al te weinig geld om de salarissen van het personeel te kunnen uitbetalen. Noodgewongen bleven de toestellen aan de grond.

Helemaal nieuw zijn stewardessen in Eva-kostuum niet, want in 2010 gingen de dames van het failliete Spaanse Air Comet ook al uit de kleren om aandacht te vragen voor het feit dat ze al ruim een half jaar geen salaris hadden ontvangen.

Lees ook:Stewardessen gaan uit de kleren vanwege faillissement
Lees ook:Opnieuw sexy stewardessen-kalender voor het goede doel
Lees ook:Prikkelende plekken: stewardess en piloot in cockpit
Lees ook:NL stewardessen als pin-ups op kalender
Lees ook:Porno op Ryanair – vluchten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>