Elke vrouw kan leren squirten

Voor veel mannen is het een droom, een vrouw die kan squirten. Maar, wist je dat het voor vrouwen ook een geweldige ervaring is om ejaculerend klaar te kunnen komen? Ervaringsdeskundigen noemen het heerlijk sensueel feest, welke vraagt om herhaling. Het mooiste nieuws is dat iedereen kan leren squirten. Het vergt wat geduld en oefening, maar de uiteindelijke beloning – het squirten – is absoluut de moeite waard!

Hot hot, het draait om de G-spot!

Of je het nu in je eentje wilt doen of met een partner. Squirten kun je absoluut leren. Het gaat erom dat de G-spot goed wordt gestimuleerd. Er zijn dames en mannen die daar zelf heel behendig in zijn, maar er zijn gelukkig ook speeltjes die ons daarbij kunnen helpen.

Nu je dus weet dat de G-spot de sleutel naar het squirten is, is het belangrijk dat je deze weet te vinden. Deze bevindt zich in de vagina. De G-spot bevindt zich van ongeveer 2 tot 5 centimeters diep in de vagina aan de voorwand. Je kunt haar vinden door met een vinger naar binnen te gaan en op zoek te gaan naar een geribbeld/sponsachtig stukje, een stukje dat net even anders voelt. Het zwelt bovendien op bij opwinding. Elke vrouw heeft een G-spot. Het is alleen de kunst om deze te vinden! Met een helpende hand van een man of een (G-spot) vibrators lukt het zeker.

Veel vrouwen raken enorm opgewonden wanneer de G-spot verwend wordt. Tijdens het oefenen, kan het voelen alsof je moet plassen. Dat is niet eng en absoluut normaal en ook niets om je zenuwachtig over te maken. Onthoud dat! Zorg vooraf dat je blaas leeg is. Er kan dan echt niets, maar dan ook niets gebeuren. Hoe langer je doorgaat met het stimuleren van dit plekje, hoe intenser het genot wordt. Op het moment dat je het orgasme voelt naderen, gaat het erom dat je je bekkenbodemspieren naar buiten duwt (normaal gesproken knijp je ze samen) de kans is groot dat je daarna gaat squirten. En lukt het de eerste keer niet, geef niet op, oefening baart kunst. Net zoals de juiste toys.

Eenmaal bekend met deze techniek gaat er een hele mooie, sensuele en spannende, maar ook ontspannende wereld voor je open. Tip voor mannen: luister goed naar je partner en verwen haar met een heerlijk speeltje welke het vinden van de G-spot een stuk makkelijker maakt. Jullie zullen er samen veel plezier aan beleven….

Geen reacties // Reageer