Geen enkel kwakje smaakt hetzelfde

Zoals het zaad van een man smaakt, is zoals hij leeft. Elke man smaakt dus anders.

Veel mannen krijgen te horen van hun vriendin of vrouw dat zij bij orale seks hun sperma niet wil binnenkrijgen, laat staan: doorslikken, omdat de smaak haar niet bevalt.

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat de smaak en de consistentie van uw ejaculatie aangenamer wordt………..

Alcalisch voedsel, zoals vlees en vis geven een boter-/visachtige smaak aan het sperma. Veel zuivelproducten zorgen voor het slechtst smakende zaad, zeggen de ervaringsdeskundigen.

Minder dierlijk voedsel en meer groenten is het devies, maar broccoli en spruiten laten liggen als je dezelfde avond nog oraal verwend wil worden.

Eigenlijk is fruit het tovermiddel voor smakelijk zaad. (Werkt overigens ook voor de vagina). Het zorgt voor een aangename zoete smaak. Je kunt daartoe ook wat glazen druivensap of appelsap drinken op een dag.

Zowel alcoholische dranken als roken zijn voor de spermasmaak funest. Het maakt respectievelijk zuur en muf.  Zuiver water is super voor je zaad.

Er zijn zogenaamde ‘sperm sweeters’ op de markt, maar dat is geld uit de zak klopperij. Met bovenstaande tips en dus veel mooi fruit van de verskraam ben je beter, goedkoper en gezonder af. Veel plezier!

Lees ook:Hoe sperma het lekkerste smaakt
Lees ook:Lekker sperma? Zo wordt je goedje zoeter!
Lees ook:Regelmatig een sterk bakkie is goed voor je kwakkie
Lees ook:Eet meer fruit: voor fris en fruitig sperma en vagina!
Lees ook:Ooit een impotent konijn gezien?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>