Pelvis-training voor vroege zaadlozers heeft succes

men crossed legsEenderde van de mannen, vooral de jonkies, heeft weleens of vaker last van zogenaamde premature ejaculatie.

Deze snelle jelles komen klaar terwijl dit nog helemaal niet de bedoeling was. Frustrerend voor hun partner, maar zeker zoveel voor de man zelf.

Behalve bepaalde medicijnen slikken, kan en moet ook de pelvis getraind worden……..

De oefeningen die zwangere en recent bevallen vrouwen bekend voorkomen, werden uitgetest op 40 van ‘de snelle jongens’ tussen de 19 en 45 jaar oud.

Aan het begin van de 12 weken durende proef hadden de mannen een gemiddeld seksueel uithoudingsvermogen van 32 seconden voor ze klaarkwamen.

Door het trainen van hun bekkendbodem- en liesspieren konden 35 van de 40 deelnemers hun uithoudingsvermogen opkrikken naar 2,5 minuten.

“We zien dat het feit dat mannen hun seksleven kunnen verbeteren door eigen inspanningen ook wonderen doet voor hun zelfvertrouwen”, aldus onderzoeker Dr. Anthony Pastore.

Vergeleken met de bestaande behandelingen zijn bekkenbodemoefeningen ongetwijfeld de goedkoopste en wellicht ook veiligste aanpak van premature ejaculatie.

Lees ook:Een app voor mannen die te vroeg klaarkomen
Lees ook:Priligy: pillen voor de snelle spuiters
Lees ook:Dikke heren kunnen hun orgasme langer uitstellen
Lees ook:Vroegtijdige ejaculatie is goed te behandelen met medicijnen
Lees ook:Aantal ‘Snelle Jelles’ in BelgiĆ« schromelijk overdreven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>