Voor ieder plezier

17976Er zijn een paar seksspeeltjes die al zo goed ingeburgerd zijn dat je je niet kan voorstellen dat er nog een huishouden bestaat zonder dildo of vibrator. Maar wat te doen als je toch eens wat nieuws wilt proberen? Als je toch eens een ander plezier wilt ervaren? Daarvoor hoef je niet meteen heel gek te doen. Een simpel item als een dubbele dildo kan al een hele nieuwe wereld voor je open doen gaan.

Dubbele dildo’s, wat zijn dat?

Deze seksspeeltjes zijn, zoals de naam eigenlijk al weggeeft, dildo’s die langs beide kanten een functioneel uiteinde hebben. Dit is dus eigenlijk een extra grote dildo met als party trick dat je hem op heel wat verschillende manieren kan gebruiken. In de populaire cultuur leeft jammer genoeg het foute idee dat dit seksspeeltje enkel en alleen maar bedoeld is voor lesbische koppels. Niets is echter minder waar. Het spreekt voor zich dat ook lesbische koppels hier veel plezier aan kunnen beleven maar ook hetero koppels en alleenstaande vrouwen kunnen dankzij de dildo met twee uiteinden lekkere nachten beleven.

Hoe gebruik je het eigenlijk?

Dit seksspeeltje gebruiken als alleenstaande vrouw kan een hele ervaring zijn. Een mogelijkheid is om het ene uiteinde in de vagina te laten glijden en het andere stuk in de anus. Vergeet niet om hier uiteraard voldoende glijmiddel voor te gebruiken. Deze dubbele penetratie zal een hele nieuwe ervaring zijn en ook zorgen voor een dubbele stimulatie. Daarbij zijn er tal van types op de markt waarbij je gewoon de uiteindes kiest die jouw het beste liggen. Ook voor koppels kunnen de dubbele dildo’s heel wat plezier tussen de lakens betekenen. Zo kan je de vrouw zich laten verwennen maar zijn er ook speciale types dildo’s op de markt die eigenlijk werken als een soort voorbinddildo waarbij het korte uiteinde vaginaal binnengebracht wordt en je met het lange uiteinde de partner kunt penetreren. Het spreekt voor zich dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

Geen reacties // Reageer