Veganisten zijn veel geilere ‘beesten’ dan vleeseters

BanannaErectionElanden, schapen, buffels, paarden, konijnen, neushoorns – noem maar op, en ze doen HET: planteneters vaker en meer dan carnivoren.

Dat geldt ook voor mensen. Omdat het bloed van veganisten zich niet een weg hoeft te banen langs cholesterolophoping in de slagaders en hun lichaam hierdoor beter functioneert, zijn zij dus beter af in de slaapkamer!

Dat is de boodschap van de nieuwste reclamespot van onze (dieren-)vrienden van PETA.

Waarom zou een groep mensen die zich wijden aan dierenrechten een video laten zien waarin dieren van bil gaan? Om een punt te maken, namelijk dat
“Vleeseters kunnen in bed wild worden in plaats van beroerd door simpelweg veganist te worden”, zegt Senior programmamanager Yvonne Taylor

De spot is gemaakt door Fallon en maakte eerder de spot met grote wortels, kalebassen en bananen, die meer dan een half miljoen keer is bekeken.

De vraag naar PETA’s vegetarische/veganistische starterspakket schoot daarmee omhoog met 30%. “Iedereen vindt zichzelf een beest als het over seks gaat, en vele van hen kunnen dat ook zijn als ze voor plantaardig kiezen.”

Cholesterol in vlees, eieren en zuivelproducten vertraagt de doorstroming van bloed naar alle organen – waaronder naar de organen die van vitaal belang zijn in bed. Daarentegen bevatten veganistische maaltijden, geen enkel spoor van dierlijk vet of cholesterol dat in vlees, eieren en zuivelproducten zit. Veganisten zijn over het algemeen ook beter in vorm en slanker dan vleeseters en hebben minder kans op kanker, hartkwalen, beroertes, diabetes en overgewicht.

Omdat het grootbrengen van dieren voor voedsel de belangrijkste oorzaak is van watervervuiling, landafbraak en broeikasgassen die verantwoordelijk zijn voor klimaatverandering, is veganistisch worden een van de beste dingen die je kunt doen voor de planeet. Iedereen die veganistisch wordt, redt tot wel 100 dieren per jaar van intens leed in de vee-industrie, slachthuizen en op het dek van vissersboten.

Lees ook:Vegetariërs zijn wilde beesten in bed
Lees ook:Vegetariërs doen meer aan orale seks
Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:Einde aan het dieren-sekstoerisme naar Denemarken
Lees ook:Kijk hoe groot je erectie nog is als je 40, 50 en 60 bent!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veganisten zijn veel geilere ‘beesten’ dan vleeseters

  1. Anja

    Klopt als een bus.

    Verbaas me er ook over dat er nog steeds zoveel vlees gegeten wordt.

    Het is niet alsof je afkick verschijnselen krijgt van stoppen met vlees eten, dus waarom doorgaan met jezelf en de planeet te vernietigen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>