3 tips om de seks langer vol te houden

Niets teleurstellender dan een vrijpartij die veel te vroeg eindigt. Toch kennen veel mannen het probleem van te snel klaar komen tijdens de daad. Gelukkig valt daar iets aan te doen. Hieronder geven we je drie tips om ervoor te zorgen dat jouw seksleven een flinke boost krijgt en dat geen enkele seksbeurt meer abrupt hoeft te eindigen.

1. Herken het moment

Te vroeg klaarkomen heeft er alles mee te maken dat je als man het moment, het point of no return, niet goed herkent. Leer je dit beter herkennen, dan kun je ook makkelijker ingrijpen voordat je gaat klaarkomen. Masturberen helpt je dit te beheersen. Ga elke keer naar het point of no return en probeer goed te onthouden hoe het voelt. Daarna probeer je steeds verder te gaan, zonder klaar te komen. Stel je orgasme ook eens wat langer uit, zodat je lichaam niet denkt dat seks altijd direct naar een orgasme moet leiden.

2. On top

Seks langer vol kunnen houden heeft veel te maken met het remmen van de stimulatie op de eikel, de plek waar de meeste prikkels veroorzaakt en verstuurd worden. Een ander standje kan je helpen die prikkels iets te verminderen, waardoor je het langer volhoudt. Laat de vrouw bijvoorbeeld bovenop zitten. Zo kun je niet te snel gaan en heb je tevens minder stimulatie op de eikel. Laat haar ook het ritme bepalen, dan weet je zeker dat zij geniet.

3. Speeltjes

Behalve voor extra genot kunnen speeltjes er tevens voor zorgen dat jij niet te snel komt en dat zij meer geniet. Met de penis sleeve Easytoys kun je je penis verlengen of de clitoris extra stimuleren. Dit handige hulpje zorgt voor net iets meer wrijving en stimulatie tijdens de daad en laat je niet te snel komen. Schuif hem om je penis en jullie seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Geen reacties // Reageer