Condooms hebben net zo goed maten als T-shirts

mysize_reiheOoit maakten fabrikanten condooms in de maten S, M, L en XL.

En u raadt het al: elke kerel rende naar de drogist om een XL te halen. Ja m’n neus!

Vanwege dit machogedrag is men toen een tijdlang afgestapt van condooms in maten.

Maar sinds bekend is dat goed passend rubber een stuk lekkerder vrijt, zijn er weer diverse ‘pasvormen’………….

Het dragen van de foute maat condooms leidt tot onnodig seksueel ongemak. In een onderzoek aan de Universiteit van Kentucky werden 436 mannen ondervraagd.

195 van hen zeiden dat ze bij de geslachtsgemeenschap last hadden gehad van een slecht passend condoom. Ze hadden daardoor minder genot.

34 mannen rapporteerden dat ze het condoom halverwege de daad hadden afgedaan en bij 18 heren was het ding zelfs kapot gegaan.

Volgens de onderzoekers weten veel mannen niet dat condooms te verkrijgen zijn in allerlei vormen en maten. De meeste penissen passen goed in een standaardmaat, maar sommige exemplaren vragen een tikkie groter of kleiner.

Mannen die het condoom liever links laten liggen omdat het hun seksueel genot zou verlagen, zouden er goed aan doen om dus op zoek te gaan naar een goede vorm en maat.

Of zoals de jongens van Sp¡ts het vandaag zeggen:  klabanusjas moet beter passen!

Illustratie: Er zijn setjes met de diverse maten te verkrijgen, zodat je bij het Kruidvat niet heel hard naar de XS hoeft te vragen. 

 

Lees ook:Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje
Lees ook:Op naar passender en comfortabeler condooms
Lees ook:Muidense mannen hebben de dikste
Lees ook:Nieuw condoom neemt penis de maat.
Lees ook:Meet je penis en wel nu!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Condooms hebben net zo goed maten als T-shirts

  1. Condoom-Anoniem.nl

    Als er over de maten van condooms wordt gesproken, dan is de meest gemaakte fout om het voornamelijk over de lengte van de penis en het condoom te hebben.
    De OMTREKmaat is vele malen belangrijker, als het condoom te ruim is kan het afglijden, en als het te strak is kan het scheuren of oncomfortabel zijn.
    De lengte is minder belangrijk: als een condoom te lang is voor de penis, dan rol je het gewoon niet helemaal af. En te kort is een condoom niet zo snel.
    Op http://www.condoom-anoniem.nl/nieuws/condooms-op-maat-2.html staat wat meer uitleg over de verschillende maten condooms, en er is ook een paslint te vinden.
    Maar laat je dus niet misleiden door verhalen/teksten over de lengte van de penis… ook veel vrouwen zijn ‘t er over eens dat de dikte eigenlijk veel belangrijker is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>